in ,

Maffiabaloldal – Elkezdődött az előzetesben ülő Czeglédy Csaba kiszabadulásáért indult aláírásgyűjtés

Hétfőn 10 órakor kezdődött meg az aláírásgyűjtés Czeglédy Csaba jelöltségéért

Elkezdődött az aláírásgyűjtés az előzetesben ülő Czeglédy Csaba kiszabadulásáért (PS Videóval!)

 

Hétfőn 10 órakor kezdődött meg az aláírásgyűjtés Czeglédy Csaba jelöltségéért, ami egyet jelentene számára (ha csak időszakosan is ) egy szabadulólevéllel. A jelöltté váláshoz fél ezer támogató aláírás szükséges. A szignókat nem más kezdte gyűjteni az első erre lehetséges napon, mint a szocialisták ügyvédjének testvére, Czeglédy Péter. 


(A cikkünkben szereplő videó a benne elhangzó obszcén kifejezések miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott. Itt figyelmeztetjük olvasóinkat, hogy a képsorok és az elhangzottak, mint ahogy előzetes letartóztatásban lévő politikus választáson való indulása is, a nyugalom megzavarására alkalmas!)

Szombaton írtuk meg, hogy Czeglédy Csaba a korábbi óvatos híresztelésnek megfelelően, valóban elindul a tavaszi országgyűlési képviselőválasztáson. A hirdetését is közzétette, méghozzá a hozzá köthető hírportálon. A fejlécre kattintva, melyen azt írja fogságban tartja a hatalom, támogassák, hogy képviselő lehessen, s hosszasan kesereg arról, hogy ő politikai üldözött. Azt is konkrétan kimondja, azért akar képviselőjelölt lenni, mert azt még “ez a hatalom sem teheti meg”, hogy egy országgyűlési képviselőjelöltet fogságban tartson. Érdekesség, hogy Czeglédy Csaba, aki letartóztatása kezdetén még úgy tűnt, maximálisan élvezi az MSZP és a DK bizalmát, régi ügyvédjük most mégis függetlenként indul. A baloldali pártok jelöltje továbbra is Nemény András, akit hiába szerettünk volna megszólaltatni, nem válaszolt a kollégáink által feltett kérdésekre.

Czeglédy testvére bízik abban, hogy hamar összejön az 500 aláírás; Fotó: PS

BÖRTÖNSZOCIALISTA

Czeglédy Csaba jelen pillanatban a szegedi Csillag börtön vendégszeretetét élvezi. Előzetes letartóztatása március 14-én jár le, akkor kell az ügyészségnek eldöntenie, indítványozza-e annak meghosszabbíttatását, továbbra is úgy látja-e hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve az, hogy Czeglédy Csaba esetleg hátráltatná a nyomozást, tanukat befolyásolna, bizonyítékokat tüntetne el. Mivel a napokban közölte a csongrádi ügyészség, hogy módosította a Czeglédy elleni gyanúsítást azzal, hogy a szocialista képviselőnek már nem csak három, hanem kilenc iskolaszövetkezet ügyébenkell a felelősségét vizsgálni, továbbá az elkövetett bűntettek kárértéke a duplájára, azaz csaknem 6,3 milliárd forintra rúg, nem lehet kétséges az ügyészség indítványa a kényszerintézkedésre vonatkozóan. Ettől függetlenül tisztán látszik, hogy Czeglédy minden eszközt bevet hogy kiszabadulhasson. Még arra is képes, hogy elinduljon a baloldali pártok szombathelyi jelöltje ellen, nyilvánvalóan megosztva a baloldali szimpatizánsokat, rontva ezzel az MSZP és DK esélyeit.

SÜLJÖN LE A KÉPE!

Czeglédy támogatói hétfőn 10 órakor kezdték meg az aláírásgyűjtést, rendkívül paprikás hangulatban. A stand, amelyről Czeglédy Csaba fogpaszta reklámra emlékeztető mosolya virít az arra járókra, a szombathelyi Domus előtt áll, ahol rendkívül nagy a forgalom. A stand mögött Czeglédy Péter agitálja a jónépet. A testvér megerősítette, hogy fivére megméretteti magát és bíznak abban, hogy a hatályos jogszabályoktól védve, nem tartható fenn előzetes letartóztatása, persze csak akkor ha meglesz az 500 aláírás, de efelől, Czeglédy Péternek nincs kétsége. A standnál a Czeglédy mellett hangosan kiálló volt SZDSZ-es politikus, Mécs Imre és felesége hétfőn délelőtt nem volt jelen. Körülbelül tucatnyi Czeglédy rajongó viszont igen. A stand előtt elsétálók be-bekiabálnak az aláírást gyűjtőknek, “mocskos bűnözőnek”titulálva Czeglédyt, akiknek “süljön le a képe, hogy bármire képes csak megússza a felelősségre vonást.” Megjelent a téren az egyik ismert károsult is. Csóka István, aki korábban arról nyilatkozott portálunknak, jogtalanul vontak le több esetben a béréből, ráadásul miközben a LUK Saváriánál, azaz a szombathelyi kuplunggyárban dolgozott, több különböző iskolaszövetkezethez volt bejelentve. A jogtalan levonások oda vezettek, hogy a lakását elárverezték az öt gyermekes édesapának. Ezúttal is elismételte, Czeglédy Csaba az életét tette tönkre.

Sokan be is kiabáltak a Czeglédy szimpatizánsoknak, miszerint szégyentelen dolog, hogy egy gyanúsított képes elindulni a választásokon; Fotó: PS

MAFFIABALOLDAL

A Fidesz hétfői kampánynyitó sajtótájékoztatóján megkérdeztük Hidvégi Balázst, a kormánypárt kommunikációs igazgatóját, mit szól Czeglédy indulásához. Mint mondta, Czeglédy Csaba esete is jól mutatja, hogy működik a maffiabaloldal. “Egy vizsgálati fogságban lévő emberről beszélünk, aki Gyurcsány Ferencék bizalmi embere, a legbelsőbb kör tagja. Az esetleges jelöltté válással azt akarja megakadályozni, hogy az ügyét megfelelően kivizsgálhassák. Teszi ezt úgy, hogy károsultak tömegének, számos diák és nyugdíjas károsult kifizetéséről nem gondoskodott, ezt a kormány teszi meg helyette” – mondta Hidvégi. Hozzátette, ilyen mély ponton van ma Magyarországon a baloldal. Ezeknek semmi sem szent.

Címlapfotó: PS

 

(forrás: Füssy Angéla, pestisracok.hu)


Bajszos hülye – Bokros Lajos fasizmust lát és mosolyokat számol

Szijjártó: Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot