in , ,

Agyhalál – A vén boomer szerint a héten mos’ má’ té’lleg támadnak az oroszok – Eskü’

Saját előadásán alszik el

Találós kérdés!

Ki az:

  • Angliában nyilvános eseményen fingik a főméltóságok előtt
  • Saját előadásán elalszik
  • Nemzetközi csúcstalálkozókon is elalszik
  • Nem tudja saját magáról, hogy ő az elnök
  • Eltéved a Fehér Ház udvarában
  • Egy lépcsőn sem tud rendesen felmenni

 

Itt van egyébként róla a kedvenc klipünk:

 

 

Most, hogy kiszórakoztuk magunkat, vegyünk komolyra a dolgot. Ez a vén hülye az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi (ideiglenes) elnöke. Ha ez nem lenne véresen komoly, fetrengve, fuldokolva röhögnénk, de sajnos ez nem vicc.

Ez az ember még véletlenül rátenyerel az atombomba gombjára:

Watching a bomb go off | Pepe the Frog | Know Your Meme

 

No, miután az amerikai titkosszolgálatok, és az egész világ mainstream médiája lejáratta magát (az itthoni Független Objektív Sajtó is, azaz a F.O.S.), hiszen megígérték, hogy szerdán támadnak az oroszok, és mindenkit hülyére vettek, és szerdán természetesen nem történt semmi, nos a vén hugyos most magyarázkodik, és továbbra is azzal riogat, hogy ugyan szerdán nem volt támadás, de a héten már eskü’, hogy Putyin támad.

Egy filmvígjátékban még el is menne ez a háborús műhisztéria, riogatás, de sajnos itt a valóságról van szó. Tényleg azt hiszi a mainstream média, hogy az USA propagandáját itt Európában gondolkodás nélkül benyaljuk? Annyira nem nyaljuk be, hogy már a fél Európa az USA-n röhög, Oroszországgal karöltve. Mondom, vicces lenne ez az egész, ha nem a véres valóságról beszélnénk, és hát ugye háborúval riogatni, fenyegetőzni az Álmos könyv szerint nem szerencsés, sőt!

 

Szomorú, hogy itt tart a világ, itt tart az emberiség.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Már vicc tárgya az orosz invázió a Kremlben: Dmitrij Peszkov, az orosz elnök sajtótitkára tudni szeretné, hogy pontosan mikor kezdődik az invázió, ugyanis ahhoz igazítaná a saját szabadságát is

Hoppá! Megállította a népességfogyást a falusi csok