in ,

Az origo.hu főmunkatársának nyílt levele Maki Zaj Péterhez: itt az idő, hogy végre kiálljon és elmondja, mit gondol a városháza tervezett eladásáról.

Nyílt levél Márki-Zay Péternek

„Tisztelt polgármester Úr!  Az elmúlt napokban látott napvilágot, hogy az Önt támogató pártok a nyilvánosság teljes kizárása mellett próbálták eladni a budapesti Városházát. Karácsony Gergely bár a botrány kirobbanásának a kezdetén próbálta elsimítani az ügyet, de a későbbi fejlemények tükrében minden hitelességét elvesztette a budapesti főpolgármester. Miközben egyre nagyobb méreteket öltött a budapesti baloldali vezetés botránya, addig Ön néma maradt.

Tisztelt polgármester Úr! Ön az elmúlt hetekben folyamatosan arról beszélt, hogy egy korrupciómentes Magyarországot szeretne. Miközben tehát folyamatosan arról szónokol, hogy a korrupció minden formáját elítéli, addig a budapesti baloldali botrányról nincsen véleménye. Itt az idő, hogy végre kiálljon és elmondja, mit gondol a városháza tervezett eladásáról. Ha Ön valóban más politikai minőséget képvisel, mint a most porondon lévő pártok, akkor nincsen más teendője, mint megszakít minden kapcsolatot ezen pártokkal és politikusokkal. Így valóban hiteles közéleti szereplővé válna. Ha továbbra is hallat, akkor Ön pontosan ugyanazt a minőséget képviseli mint bármelyik baloldali politikus: a saját oldalán nemcsak elnézi, hanem támogatja is a korrupciót, míg más szemében a szálkát is meglátja. Várom megtisztelő válaszát, Tisztelettel: Kovács András”

 

– írja Kovács András.

 

 

Add tovább!

Hoppá! A 24.hu főszerkesztője is Karácsony Gergelyt savazza

Nagy kakában az ellenzék: az előrejelzések szerint tovább száguld a magyar gazdaság 2022-ben is – Itt vannak a számok