in ,

Vége, ennyi volt – A főpolgármester lényegében már meg is bukott

Innen már nincs visszaút

Jogilag még nem távozott a főpolgármester, de politikai szinten már meg is bukott, de durván. 

Megyessy Péter szindrómába került a főpolgi. Megígért mindent, aminek a végén az ellenkezőjét hajtotta végre, aztán megpuccsolták. Lényegében ugyanazok a politikai erők puccsolták meg Medgyessy Pétert, akik most Kamu Gerit. Ez a sors fintora. A háttérben természetesen Feri. Ki más.

Aztán Feri 2006 után büdössé vált, azóta a túlmozgásos politikus összegyurcsányozta saját magával az egész ellenzéket. Szaglik a túloldal, mint a moslék. Megkerülhetetlen erővé és egyben dilemmává vált a baloldalon a piás csávó. Mától fogva pedig kijelenthető, hogy új fogalom született: Összekamugerizte magát Budapest. Kamu Geri is büdös. A Városháza Gate és az előválasztási bukás, meg a budapesti közlekedés összeomlasztásával a főpolgármester is politikailag büdössé vált. Nagyon büdössé. Már szaglik az egész városháza. Innen már nincs visszaút, a politikában csak egyetlen egyszer lehet ilyen szinten lejáratódni, ebből kijönni nem lehet.

A kérdés már csak az, hogy Budapest vezetése lassú agóniába kezd, vagy leváltják a fenébe ezt a kretént, és új választásokat írnak ki (ezt nem merik megkockáztani).

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Terel, vetít, kamuzik… Karácsony akcióban! – Videó

A szófiai születésű bolgár nő még mindig az európai minimálbérrel hülyíti a magyarokat!