in ,

Agyhalál – Nagy Ervin bejelentette: Márki-Zay Péter szekerét fogja tolni

A baloldal miniszterelnök-jelöltje hátra is dőlhet

 

Mindenszo.hu kommentár: 

Na, ő sem fog több nagyszabású filmben szerepelni, mint pl. a Kincsem. Na, nem azért, mert a gonosz Zorbán elveszi tőle majd a munkát, nem, hanem mert ha Maki Zaj kerül hatalomra véletlenül, akit a színész is támogat, akkor tuti, hogy a kultúrára, filmre egy megátalkodott fillér sem fog jutni, méghozzá azért nem, kedves ERVIN, mert EL FOGJÁK LOPNI!

Tehát Nagy Ervin most saját maga alatt vágja a fát. Gratulálok!


 

Íme a hír:

 

Az ATV szentesti adásának vendége volt Nagy Ervin színész, ám a kultúra helyett a kőkemény politika is terítékre került.

A színész elmondta, hogy nagy valószínűséggel beáll az ellenzék közös jelöltje, Márki-Zay Péter mögé. Szerinte egy művésznek be kell vetnie a médiasúlyát, ha azt gondolja, hogy tarthatatlan a helyzet. „Hogy milyen köveket fognak rám dobni ezért, nem nagyon érdekel, mert szétfeszít, hogy mindennap valami olyan méltatlanságba akadok bele, ami engem irritál állampolgárilag” – fogalmazott a színész.

Nagy Ervin csalódottnak érzi magát a magyar demokrácia állapota miatt,

azt mondta: nem szeretné, ha egy olyan országban nőnének fel a gyerekei, ahol a politika bárkin átléphet.

Szerinte olyan embereknek kell jönnie az ország élére, akik az elmúlt húsz évben nem sározódtak be. Arról is beszélt, hogy közéleti megnyilvánulásainak számos negatív következménye van a mai napig: rendszeresen esik el munkáktól miatta, de ez nem tántorítja el, szerinte ugyanis már nincs hova hátrálni. „Biztos be lehetne fülemet-farkamat húzni, csak az igazságérzetem, művészi szerepvállalásom ebben az országban arra predesztinál, hogy én ezt szóvá tegyem” – mondta, majd hozzátette: „tolni fogom valakinek a szekerét, biztos vagyok benne, én hallatni fogom a hangomat, hogy kivel értek egyet.”

A színész egyébként az ünnepek egy részét Szlovákiában tölti felesége, Borbély Alexandra családjánál, majd itthon, kislányával is ünnepel. Önkéntes munkáit is folytatja, mert úgy látja: nagy bajban vannak itthon bizonyos leszakadó régiók.

Különösen elkötelezett a roma felzárkóztatás mellett.

 

Nagy Ervin korábban is nyilvánult már meg a közélet kérdéseiről: emlékezetes egy egy 2017 tavaszi interjúja, melyben úgy fogalmazott, jobban szeretne az unalmas Bajnai Gordon irányítása alatt élni, de a társadalom még nem tart ott, hogy egy kedves, intelligens belvárosi kultúrlény kelljen neki. Szintén emlékezhetünk arra, amikor Kocsis Mátéba szállt bele.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

BRÉKING! Pannon puma – Kecskeméten látták a fekete párducot (VIDEÓ)

A Kígyó az Alpokból jelentkezett be – Ott is maradhatna