in ,

Agyhalál: megbüntetik az orosz macskákat is

A háború eddigi legváratlanabb szankcióját a Fédération Internationale Féline, azaz a Nemzetközi Macskaszövetség vezette be -írja a Haszon.

A Nemzetközi Macskaszövetség (FiFe) sem mehetett el szó nélkül az orosz-ukrán háború mellett. A szövetség közleményében kifejtette, megdöbbenve és elborzadva figyeli azt a pusztítást és káoszt, amelyet Oroszország szabadított rá Ukrajnára.

Így a  macskabarát szervezetek szövetsége, amely a Macska Világkongresszus tagja is, végül úgy döntött, a tettek mezejére lép,egyrészt megtiltotta, hogy az Oroszországban tenyésztett macskákat az országon kívüli FiFe törzskönyvekbe bejegyezzék,továbbá kitiltotta az összes, orosz kiállítóval és tenyésztővel kapcsolatba hozható macskát a macskatenyésztő versenyekről.

 

A FIFe igazgatótanácsa úgy érzi, nem nézheti tétlenül az atrocitásokat, és tennie kell valamit
-írta közleményében a szervezet.

 

 

A DÖNTÉS ÓRIÁSI VISSZHANGOT VÁLTOTT KI KÍNÁBAN.

A kínai lakosok nem értenek egyet a döntéssel, és felháborodásuknak a közösségi oldalakon adnak hangot.

MINT KIDERÜLT, EGYETLEN NAPON TÖBB MINT 118 MILLIÓSZOR KERESTEK RÁ A „BETILTOTTÁK AZ OROSZ MACSKÁKAT” KIFEJEZÉSRE A WEIBO-N. A WEIBO AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB KÖZÖSSÉGI MÉDIA PLATFORM KÍNÁBAN, NAGYJÁBÓL ÚGY KELL ELKÉPZELNI, MINT A TWITTERT.
Az említett topik egyetlen nap alatt közel 170 ezer kapcsolódó témát eredményezett az említett applikáción.

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el a felületet:

Még a macskáknak, kutyáknak, csirkéknek, disznóknak és libáknak is van nemzetiségük? Még a csótányok és a bogarak is nemzeti hűséget fogadtak? A Nyugat így gondolja!Ez a szervezet a macskákra vonatkozó tilalmat használja fel feddhetetlenségének demonstrációjaként, miközben valójában gonoszságot követ el!EGYÉBKÉNT A NEWSWEEK BESZÁMOLÓJA SZERINT EGYES OROSZ FAJTÁKAT A VILÁG LEGDRÁGÁBB MACSKÁI KÖZÖTT TARTJÁK SZÁMON. EGY SZIBÉRIAI MACSKA AKÁR 2000 DOLLÁRT IS MEGÉR, MÍG EGY OROSZ KÉK VAGY EGY PETERBALD MACSKÁÉRT AKÁR 3000 DOLLÁRT IS MEGADNAK A PIACON.

 

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Orbán Viktor: Magyarország segít! – videó

Óriási bukás volt az MTVA előtti tüntetés – Makira kb. 300 ember volt kíváncsi – Ez sovány