in , ,

Legyen világos: az Európai Unió gazdasági háborút folytat Magyarországgal szemben – A cél hazánk és a kormány térdre kényszerítése

A háború jó ürügy

Ha még nem volna világos, hogy mi ez a valami, amit EU-nak nevezünk: egy birodalom, amelyiknek tagjai vagyunk és amelyik ellenséges velünk. 

Ez az EU már rég nem az az EU, amihez anno csatlakoztunk. Ez az EU ma politikailag válogat, ki tetszik neki és ki nem. Ha valamelyik kormánynak más véleménye van és amit a szavazói támogatnak, azt megpróbálják térdre kényszeríteni. A háború sem számít, sőt jól jön!

Az EU:

  • nem segít a migrációs válság enyhítésében, egy fillért nem kaptunk a védelemre, pedig Európa határait védjük. Horgoson már gépfegyvert is használtak!
  • semmilyen segítséget nem kaptunk a COVID válság idején
  • a háborús hatásokat sem enyhíti az EU, csak elmélyíti az energiaválságot
  • a nekünk járó EU-s forrásokat sem kapjuk meg: egyiket sem. A kontinens hatalmas hitelt vett fel, ez a pénz minden EU tagnak jár(na), így nekünk is. Megszavaztuk, mégsem kapunk egy fillért sem

 

Az EU jelenleg egy büntető birodalomként működő szerkezet, pont olyan, mint a szovjet birodalom, semmiben sem különbözik. Üldözik a más véleményen levőket.

 

 

Az EU az ellenségünk, ezért vagy kilépni kell belőle, vagy megszüntetni az egészet.

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A bolgár nő tovább áskálódik a magyarok ellen – Idehaza nem sikerült, így Brüsszelben próbálja legyőzni a Fideszt az ellenzék

Szijjártó Péter lemosta a képernyőről a francia riportert – Íme a rendkívüli interjú – Videó