in ,

A Városháza-gate az elmúlt 30 év egyik legdurvább botránya

Ebből nagyon nehéz lesz kijönnie a főpolgármesternek

Ennyi erővel eladhatnánk a parlamentet is. 

 

Az ügy sokrétű. Ez már nem csak egy ügy. Nem is egy botrány. Ez a Városháza-gate. 

A főváros vezetése először tagadta. A balmédia is tagadta. Majd jöttek az újabb és újabb Anonymous videók, és utána a főváros vezetése már nem tagadta, majd a balmédia is elkezdte beismerni, hogy ezek a városházát tényleg el akarták adni. Már csak a 444 védi a főpolgármester hátsóját, ám mára a 24.hu is nekiment Karácsony Gergelynek, nem beszélve az ATV-ben elhangzott balos értelmiségi diskurzusra, ahol már Konok Péter is úgy véli, hogy a főpolgármesternek mennie kell.

Ez a botrány olyan súlyú, mintha egy választáson frissen kormányzó erővé választott párt, a vezető kormánypárt el akarná adni a parlamentet.

 

Jelenleg a főváros a saját munkahelyét akarja kihúzni saját maga alól. Ha cinikusak lennénk, azt mondanánk, hogy ezen nem csodálkozunk, hiszen a főpolgármester szinte be sem jár a munkahelyére dolgozni, minden közéleti  kérdéssel foglalkozik, az országos politikával, leszámítva Budapest irányítását. Amennyiben pedig valami botrány történik Budapesten, a főpolgármester rögtön Orbán Viktorra, vagy Tarlós Istvánra mutogat, semmiért semmilyen felelősséget nem vállalva. Szánalmas.

Van egy olyan érzésünk, hogy a Városháza-gate-ről még újabb videók fognak kikerülni.

 

Lassan kijelenthető: a Városháza-gate az elmúlt 30 év egyik legdurvább korrupciós botránya.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lemondásra szólítja fel Kamu Gerit a Volner Párt