in , ,

A számok cáfolják a baloldal hazug narratíváját: 2010 óta több magyar költözött haza, mint amennyi elment Magyarországról

Na, ugye

❗ ➡ A KSH múlt héten tette közzé 2023-as jelentését a magyarok elvándorlásáról és bevándorlásáról.
➡ A baloldali média természetesen gyorsan lecsapott a lehetőségre, és a 14 hosszú éve épített narratívát, amely szerint a magyarok tömegesen hagyják el az országot, gyorsan be is dobták.
➡ Az valóban igaz, hogy a 2010-től vizsgált időszak óta 2023-ban távozott a legtöbb magyar Magyarországról. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy tavaly az elmúlt 14 év negyedik legerősebb bevándorlási adatát tapasztaltuk: csak 2018-ban, 2019-ben és 2022-ben költözött vissza több magyar az országba, mint amennyi 2023-ban.
➡ És ha az elmúlt 14 év összadatait vizsgáljuk, akkor világosan láthatjuk: 2010 óta több magyar – 362 065 fő – költözött haza, mint amennyi – 324 179 fő – kivándorolt Magyarországról.
➡ És nem csak a magyarok költöznek vissza tömegesen Magyarországra, hiszen az utóbbi időben sok német telepedett le hazánkban, akik az illegális migrációt, a g*nd*rproblémákat és a mainstream média hazugságait nevezik meg fő indítékként.
(Kovács Zoltán)


      


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Nocsak: a budapesti reptér fejlesztéséről tárgyalt Szentkirályi Alexandra

Íme az EU által betiltott reklám, ami Magyarországról szól – Videó