in

Nocsak: a budapesti reptér fejlesztéséről tárgyalt Szentkirályi Alexandra

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint a fővárosnak is az az érdeke, hogy ne csak mennyiségi, hanem minőségi szempontokat is figyelembe vegyenek a turizmusban.

Budapestnek elemi érdeke a reptér fejlesztése a minőségi turizmus érdekében – jelentette ki a közösségi oldalán a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra Nagy Márton turizmusért is felelős miniszterrel és Benedek Zsolttal, a VII. kerület fideszes polgármester-jelöltjével arról egyeztetett, hogyan lehet a fővárost turisztikailag vonzóbbá tenni.

 

 

„Fontos, hogy ne csak a bulinegyed és a romkocsmák csalogassák ide a turistákat, hanem a magasabb költési hajlandósággal rendelkező látogatók is minél nagyobb számban Budapestet válasszák”

– hangsúlyozta a főpolgármester-jelölt. Elmondása szerint arra kérte Nagy Mártont, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy minél előbb magyar kézen legyen a reptér, és a tengerentúli repülőjáratok a járvány előtti szinten járjanak Budapesten. „Ezzel a minőségibb turizmus irányába tudnánk elmozdítani a Budapestre látogatókat” – hangsúlyozta.

Szentkirályi Alexandra szerint a fővárosnak is az az érdeke, hogy ne csak mennyiségi, hanem minőségi szempontokat is figyelembe vegyenek a turizmusban. „Olyan turistákra van szükség, akik tisztelik és megbecsülik Budapestet” – zárta bejegyzését a politikus.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 
 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Kérés a kormány felé: megkérjük a kormányt, hogy menesszék a MOL elnökét, Hernádi Zsoltot – Nem tudjuk kifizetni a 700 forintos benzinárat – Minket nem érdekel a MOL extraprofitja!

A számok cáfolják a baloldal hazug narratíváját: 2010 óta több magyar költözött haza, mint amennyi elment Magyarországról