in , ,

A mindenszo.hu felszólítja Vadai Ágnest, hogy azonnal határolódjon el a Klub rádiós Arató Andrástól!

Itt az idő!

Tisztelt képviselő asszony!

Ön a nagy nővédő, Ön mindig mindenhol ott van és tiltakozik, ahol állítólag valahol nőket ütnek, vernek, de most hallgat. Meggyalázták Novák Katalint és Varga Juditot, a Klub rádiós Arató András vállalhatatlant írt, de Ön hallgat!

 

Ezennel felszólítjuk Önt, hogy ha egy kicsit is következetes és hiteles akar maradni, akkor szólítsa fel lemondásra Arató Andrást! Ha nem teszi meg, akkor köpjön fel a magasba és álljon alá!

Várjuk válaszát!

 

 

mindenszo.hu

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

„Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe” – Nagy Feró is beleszállt Varga Judit exférjébe

Így nem mondanak le ők – Első rész – Gyurcsány