in ,

Ferencz Orsolya: a Klubrádió nőgyülölő cikke miatt Arató Andrásnak vissza kellene vonulnia a közéletből

A stílus maga az ember, egészen elképesztő az írás, amelyből sugárzik a szerző nőgyűlölete

A stílus maga az ember, egészen elképesztő az írás, amelyből sugárzik a szerző nőgyűlölete – reagált a Mandiner megkeresésre Ferencz Orsolya. A miniszteri biztos szerint Arató Andrásnak vissza kellene vonulnia a közélettől, miután útszéli stílusban írt Novák Katalinról és Varga Juditról.

 

 

Elképesztőnek és vállalhatatlannak tartja Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos Arató András, a Klubrádió vezetőjének véleménycikkét, amelyben Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondásáról értekezik a szerző.

 

 

A cikk eredeti – a megjelenést követően nemsokkal megváltoztatott – címe az volt: Kurvák cseréje. Ferencz Orsolya szerint

Arató András véleménycikkéből árad a nőgyűlölet.

Pártszimpátiától függetlenül elfogadhatatlan Arató stílusa, ráadásul a két politikus lemondásához vezető kegyelmi-ügy nincs összefüggésben azzal, hogy Novák Katalin és Varga Judit nők, és nem férfiak. A miniszteri biztos szerint

a Klubrádió vezetőjének inkább példát kellene vennie Novák Katalin és Varga Judit döntéséről, és bejelentenie: Hibáztam, elnézést kérek, visszavonulok a közélettől.

Ferencz Orsolya azt is megdöbbentőnek nevezte, hogy a baloldali női politikusok túlnyomó többsége nem is kommentálta a cikket, még csak bocsánatkérésre sem szólították fel a szerzőt, miközben máskor a nők jogaiért szavak szintjén kiálló aktivistáknak, politikusoknak vallják magukat.

 

 

A miniszteri biztos emlékeztetett, ez a botrány is jól mutatja a baloldal már régóta ismert mentalitását. Felidézte, a közelmúltban ilyen ügy volt Gyöngyösi Márton Jobbik elnök újabb antiszemita megjegyzése, de Gyurcsány Ferenc bocsánatkérésére lassan tizennyolc éve hiába várnak a magyar emberek, a volt kormányfő a mai napig nem kért elnézést azért, amiért 2006-ban hazudtak a választóknak és lovasrohamot vezényeltek a békés, ünneplő tömegre.

Ez az alpári, dehumanizáló, mocskos beszéd a kommunisták és a nácik bevett eszköze volt

– emelte ki Ferenczi Orsolya. Hozzátette: a baloldali politikusok sosem vállalták a felelősséget semmiért, mégis Novák Katalint és Varga Juditot becsmérlik, akik hibát követtek el, ám ezt elismerték, kiállva a nyilvánosság elé elnézést kértek és vállalva a felelősséget bejelentették lemondásukat. Ezt kellene tennie ezután a cikk után a Klubrádió vezetőjének is.

Nem csak a baloldali politikusok hallgatnak a Novák Katalint és Varga Juditról szóló, minősíthetetlen stílusú cikkről. A magukat jogvédőknek nevező civil szervezetek sem határolódtak el a Klubrádió cikkétől és Arató Andrást sem szólították fel arra, hogy távozzon a közéletből.

Az Amnesty International Hungary korábban pont a női munkavállalóival szemben tanúsított magatartása miatt keveredett nemzetközi botrányba.

 

(Nagy Kristóf, Mandi)

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Felfüggesztett börtönt kapott Fegyőr – Kevesebbért Novák Katalin lemondott – Fegyőr lemond? Felszólítjuk Fekete-Győr Andrást

Tehát ezért építette fel Azahriahot a Telex és a 444 – Máris megy a kormány ellen tüntetni – Külföldi támadás alatt hazánk!