in ,

Ezeket mikor büntetik meg? Ezt meddig hagyják a hatóságok??? „Kurvák cseréje” – így minősítette a Klubrádió a köztársasági elnök lemondását

Minden eddiginél mélyebbre süllyedt a Klubrádió vezetője

Minden eddiginél mélyebbre süllyedt a Klubrádió vezetője: Arató András Novák Katalin és Varga Judit lemondására adott reakciója hemzseg a sértegetésektől a két visszavonult politikusról. A véleménycikk eredeti „Kurvák cseréje” címét mára megváltoztatták, érzékelve, hogy ezzel túl messzire mentek.

 

Alpári címmel jelent meg a Klubrádió oldalán Arató András, a rádió vezetőjének jegyzete. Az eredetileg Kurvák cseréje címmel megjelent, Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondását kommentáló jegyzet címét azóta megváltoztatták Bútorok cseréje? címre, de az írásban fellelhetők azok a sértegetések, amelyek alapján az eredeti cím születhetett.

 

 

 

A Google találatai között Arató András véleménycikkének eredeti címe is megtalálható, noha azt később megváltoztatták. Fotó: képernyőfotó

Arató András véleménycikke a cím megváltoztatása ellenére jól tükrözi a szerző szándékát, a nőkről alkotott véleményét. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta:

Ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

 

Az LMP a Magyar Nemzet megkeresésére azt közölte:

az, hogy a volt köztársasági elnököt és volt igazságügy-minisztert ilyen alpári módon az ön által említett jelzőkkel illessék, az elfogadhatatlan, annak semmi köze a jelenlegi ügyhöz, kizárólag egy reményeink szerint régmúlt rendszer fossziliája, mikor a férfiak egyéb eszközeik híján ily módon minősítik a nőket.

A lap megkereste Kálmán Olgát, a DK politikusát is, aki a Magyar Nemzetnek nem kívánt reagálni Arató botrányos cikkére.

 

 

(Mandi)

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Megszólalt a Barátok Közt egykori sztárja: „Minden sejtem tiltakozik az ellen, hogy a parlament elfogadja Novák Katalin lemondását!”

Felfüggesztett börtönt kapott Fegyőr – Kevesebbért Novák Katalin lemondott – Fegyőr lemond? Felszólítjuk Fekete-Győr Andrást