in ,

A képen látható ember ismét hazudott? A Ripost.hu szerint megbukott a vizsgákon, Kamu Gerinek ezért nincs jogosítványa

Az ész megáll

Budapest, 2019. október 17. Karácsony Gergely megválasztott fõpolgármester érkezik kerékpárral hivatalának átadás-átvételére 2019. október 17-én. MTI/Kovács Tamás
Elképzelhető, hogy Karácsony Gergely főpolgármester azért nem kedveli az autósokat, azért próbálja kiszorítani őket a fővárosi utakról, mert ő maga sem boldogult a jogosítvány megszerzésével. A Ripost megtalálta Karácsony egykori gépjárműoktatóját, aki szerint a későbbi városvezető sokat bizonytalankodott, félt autóvezetés közben és ezért kellett többször is megbuktatni. A sokadik hiábavaló próbálkozás után örökre lemondott az autóvezetésről, ám kitalált egy jól hangzó mesét arról, hogy miért nem szeretne vezetni.
A Ripost információi szerint Karácsony Gergely főpolgármester többször is nekifutott a jogosítvány megszerzésének, ám sosem sikerült neki. A lap feltételezése szerint ez is közrejátszhat abban, hogy Karácsony számos esetben az autósok hátrányára döntött közlekedési kérdésekben, mint fogalmaznak: „Nyilvánvalóan valamiféle zsigeri ellenszenv vezeti a főpolgármestert az autósokkal kapcsolatban.”

A lap megtalálta Karácsony egykori oktatóit, akik a forgalomban, a gyakorlati oktatáson láthatták Karácsony Gergelyt vezetés közben. A Ripost szerint az oktatók arra emlékeztek, hogy folyton bizonytalankodott a későbbi főpolgármester, nem merte felvenni a tempót és egy esetben nem tudta eldönteni egy útkereszteződésben, hogy kinek van elsőbbsége.

„Olyan volt, mintha nem látna rendesen” – idézte fel az egyik gépjárműoktató, amelynek kapcsán még arra is rákérdezett, hogy minden rendben van-e a szemével, tényleg megkapta-e az orvosit.

A Ripost forrásai bizonytalanok voltak abban, hogy pontosan hányszor is bukott meg Karácsony, de az biztos, hogy több alkalommal is. A lap szerint kétszer bizonyíthatóan próbálkozott, ám olyan forrást is megszólaltatott a Ripost, aki szerint négy alkalommal is megbukott, mert másik autósiskolában is megpróbálkozott.

Az oktatók szerint a baj minden alkalommal az volt, hogy Karácsony nagyon bizonytalan volt a forgalomban, sokszor nem tudott megfelelő döntéseket hozni. A többszörös kudarc után Karácsony egyszer csak feladta, amit azzal indokolt az oktatók előtt, hogy „ő most már tudja, nem erre született”.

A Karácsonyt megbuktató oktatók később megdöbbenve hallották azt a „hivatalos” magyarázatot, hogy azért nincs jogosítványa, mert nem is akarja, hogy legyen. Még azt is hozzáköltötte – valószínűleg a PR-tanácsadók javaslatára –, hogy azért nem akar vezetni, mert gyerekkorában az édesapját súlyos baleset érte. Arról eddig tudatosan hallgatott, hogy hiába próbálkozott, többször is megbukott a vizsgákon.

Karácsony Gergely kijelentése 13:34-től látható, amikor a műsorvezető, Rónai Egon azt kérdezi, hogy van-e a főpolgármesternek jogosítványa:

 

(magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Elképesztő tempóban jönnek az aláírások! Közel 40 ezer aláírás a jobboldaliakat megfenyegető Gyurcsány ellen!

Hoppá! Újra a Fidesznek van a legerősebb frakciója Gödön