in , ,

A balliberális RTL korábbi sztárja is nekiment Dobrev új árnyékminiszterének

Politikai arcképcsarnok. Harmadik rész. /Kocsis-Cake Olivió/

Új árnyékminisztere van a DK-nak. Olivió.

Rövid pályaíve:

  • 2010 LMP
  • 2013 Párbeszéd Magyarországért
  • 2018 plátói és rövid szerelem a szocikkal
  • 2023 Demokratyikus Koalíció
  • 2023 szeptembere, a létra teteje, hiszen:

Fél év elteltével Dobrev kinevezi környezetvedelmi és klímaügyi árnyékminiszternek.
Dobrev feladatmeghatározása így szól:

,Egy olyan környezetvédelmi terv kidolgozását kértem tőle, amely egy igazságos és szociálisan érzékeny átállást biztosít.

Oliviónak egy tucat év alatt többször is forróvá vált lába alatt a talaj, így a KLÍMA, beleértve a politikai klíma gyors változását nála autentikusabban senki nem tudná az árnyékból felügyelni.
Dobrev útmutatása szerint szinte látom magam előtt földünk szociálisan érzékeny elemeit, amint Olivió hathatós munkájának eredményeként igazságosan igazodnak árnyékminiszter úr elvárásaihoz.

A gleccserek felfüggesztik olvadásukat, az esőerdők csapadékmennyisége tömegközlekedéssel átvízibuszozik az aszályos kontinensek vízszegény területeire és a nagy igazságosság jegyében az Északi – és a Déli-sarkon, valamint az Egyenlítő vonalában Olivió hőmérsékleti egyenlőséget ír elő az év minden napjára.

A Föld közel 150 millió négyzetkilométeres területének 1613-ad részét képező Magyarország árnyék-Oliviója igazságosan és szociálisan érzékenyen – mint az elefánt és a bolha viszonya – megszabja a környezetszennyezési határértékeit a világnak és benne hazánknak. Aha, vagy inkább haha!

Olivió úr! Lehet, hogy főnöke az árnyékminiszteri poszttal nem is a majdani környezetvédelmi ÁTÁLLÁSÁT előlegezte meg, hanem csupán a DK-ba történő átsasszézását jutalmazta. Ez bizony forró helyzet a DK-s kondér körül sertepertélő többi demokratyikusnak, ráadásul még a bolygónk is melegszik az istenadta. Lesz itt munka elég. Hajrá, az árnyékhatalomért ,,igazságosan és szociálisan érzékenyen. Csak előre!

Bognár Zsolt /Parabolha/

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hoppá! Továbbra is gyanúsított Horváth Csacsi

Na, vajon mi okozta a földrengést? Már 600 fölött a halottak száma Marokkóban, nem látni a tragédia végét