in ,

Íme a bolgár Dobrev brutálisan nagy európai-minimálbér hazugsága – Bognár Zsolt jegyzete

Egy magyarországi maximál-átverés ultra kudarca

Az európai minimálbérrel kapcsolatban Dobrev Klára szociáldemokrácia-jós számtalan demagóg, megtévesztő ígéretet tett az elmúlt egy év folyamán. Többször beleolvastam szegény, megtévesztett fanatikusainak kommentjeibe, amelyekben kezüket-lábukat törik hálálkodó beírásaikkal a haza eljövendő ,,megmentője” előtt, hogy a kedves, a drága és figyelmes árnyékmessiásuk a ,,zeurópai minimálbér” nyugati / holland, belga és balga/ színvonalával hazánkban elhozza végre az áhított felső tízezerhez méltó életminőséget, legfőképpen DK-s szimpatizánsai számára.

Miután kiderült, hogy Dobrev ígéretei köszönő viszonyban sincsenek a valós, minimálbéres nyugati szabályozás ajánlásaival, vártam, hogy töredelmes beismerését tartalmazó kis tájékoztatási plakátjával mikor is fogja szánni-bánni, hogy kiderült a király(nő)ről, azaz maga-magáról, hogy meztelen.
Amúgy napi gyakorlat a DK-s vezérkarban, hogy kék hátterű alapra feliratozva valamilyen vélt hőstettükről tájékoztatják a nagyérdeműt, például, 2024-ben arról, hogy:
,,Elvisszük millióknak az igazságot! – Segíteni fogunk a rászorulóknak! – Felszabadítjuk a magyar településeket! – Minden magyarnak elhozzuk a reményt! – Tovább építjük a nemzetközi kapcsolatainkat!”

Itt lenne az ideje, hogy most, az általam megszerkesztett, elnézést kérő tájékoztatását tegye közhírré minden létező felületükön.

A szöveg javaslatom a következő:
,,Én, Dobrev Klára ezennel megkövetem az általam téves reményeket tápláló szimpatizánsaimat. Elismerem, hogy az európai minimálbér méltó életet biztosító reménye Magyarországon úgy aránylik a nyugati habzsi-dőzsi szintjéhez, mint a szemlőhegyi ,,nélkülözés” egy hajléktalanszálló Bahama-szigeteki plakátjának illúziójához.”

Szerzői megjegyzésem:
Az ígért dobrevi jólét hiányában a jövőben kéretik némi fenntartással fogadni a dékások paradicsomi életre vonatkozó ámításait.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Na eddig és ne tovább! A lakása ajtajára szegezett táblával próbálták „megfélemlíteni” a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetőjét

Lengyelországban eljött a vörös terror időszaka