in ,

Pilhál Tamás szókimondó írása a baloldali halálkoalícióról

Gyurcsány halálkoalíciója azért küzd, hogy több legyen a hulla

Nehéz elhinni, de nap nap után bebizonyosodik: az ideiglenesen Magyarországon állomásozó, idegen zsoldban álló ellenzék azt akarja, azért küzd, hogy minél több honfitársunk belehaljon a járványba. Ezek a gazemberek az életmentő kínai oltóanyag ellen agitálnak. Halálkampányuk miatt még több idős honfitársunkat veszíthetjük el. A halál vámszedői ők, velejükig sátáni figurák.

Tanulságos beszélgetés zajlott le a minap az ATV stúdiójában, ahol Komáromi Zoltán DK-s politikus, „háziorvos” vendégeskedett. A kínai oltóanyag volt a téma. Szó szerinti idézet következik:

 

 

Műsorvezető: …a kormányzat azt mondja, hogy bármilyen vakcina jobb, mint a betegség. És ezzel tényleg nem, nehéz vitatkozni…
Komáromi Zoltán (közbevág): Én vitatkozok…
Műsorvezető: …Covidba idáig a világon meghalt két és fél millió ember…
Komáromi Zoltán (közbevág): Én ezzel vitatkozok!
Műsorvezető: oltásba még senki.
Komáromi Zoltán: Világos. Én vitatkozom ezzel…

Értik? Inkább a betegség, mint a kínai oltás – így hergel ez az „orvosnak” mondott alak. A magyar szakemberek, virológusok áldásukat adták a vakcinára, de Komáromi inkább lebeszéli róla a betegeit, hogy beadassák maguknak.

  • Virológus a Komáromi? Dehogy! Ért hozzá? Frászt! Viszont gyurcsányista. És a gyurcsányizmus lényege: minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik. Minél többen meghalnak, annál nagyobb az esély, hogy visszamásszanak a hatalomba. Legalábbis azt hiszik.

 

 

  • A betegség is jobb, mint a kínai vakcina – hirdeti doktor (Bubó) Komáromi. Amit ez művel: bűncselekmény. Hazudik, álhíreket terjeszt, egy világjárvány közepette idős, hiszékeny emberek életét sodorja veszélybe. Miért nem kattant még kezén a bilincs? Miért nem indult ellene büntetőeljárás? Miért praktizálhat még? Páros lábbal kéne kirúgni, és röptében vihetné magával a többi halálkufárt is: Szabót, Fegyőrt, Márki-Zayt meg a többit.

Vagy párttársát, a másik fakenews-gyáros rémhírterjesztőt, Varga Zoltánt. Varga a minap azzal riogatott, hogy hamisított keleti vakcinákkal próbálja a magyar lakosságot beoltani a kormány. Bizonyítéka persze nincs, de a közbizalmat ennyivel is szét lehet bombázni. Azokban a néprétegekben legalábbis biztosan, ahol Gyurcsányéknak hitelük van. Van több százezer honfitársunk, akinek az Orbán-fóbia elvette a maradék kis eszét is. Ők azok, akik bármilyen stadionalagutas, hasfelmetszős kamuhírt elhisznek. Varga Zoltán hazugságát is nyilván beveszik majd, nem fogadják el a kínai oltást, aztán elkapják a vírust, s annak rendje és módja szerint elhaláloznak. Hülyének lenni életveszély…

  • Azért halnak majd meg, mert Gyurcsány halálkoalíciója szerint a magyar járvány- és vírusszakértők buták, nem szabad elhinni nekik, hogy a kínai vakcina jó. Várni kell, mit mond rá Brüsszel, még ha addig sok ezer magyar meghal is. Mit számít pár ezer magyar élet? Csak Brüsszel számít! Mert Brüsszel szép, Brüsszel okos. Brüsszelnek még a szellentése is nemesgáz, Gyurcsányék azzal inhalálnak naphosszat.

Mindeközben Apró-Dobrev Klára és Varga Zoltán arról hazudozik, hogy a magyar kormány úgymond „nem hívja le” a nyugati vakcinákból lakosságarányosan nekünk járó részt. Ez is úgy baromság, ahogy van. Magyarország sokkal többet kötött le az uniónál, mint amennyi a lakosság beoltásához szükséges. A beszerzés pedig nem „lehívással” történik, hanem a gyárak vagy szállítanak vagy nem. Láthatóan alig-alig… Ám ez nem a magyar kormány, hanem a Dobrevék által fényesre nyalt ülepű Brüsszel bűne. Von der Leyent épp most húzzák deresre emiatt.

Emlékeznek? Gyurcsány egyik főideológusa, Krekó Péter, a Political Capital nevű balliberális elemzőintézet vezetője decemberben azt nyilatkozta a brüsszeli Politicónak:

A tét meglehetősen nagy. Ha aláássák az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket.

S az egész ballib garnitúra ezt a nyomvonalat követi. Lázítanak minden egyes kormányzati intézkedés ellen. Ahogyan a nagyeszű Márki-Zay sóhajtotta: ha összeomlana az egészségügyi ellátás, az térdre kényszeríthetné Orbán Viktort. Ez az ő krédójuk, ez minden vágyuk. Hergelnek a kínai és orosz vakcina ellen, noha csak ezekből áll rendelkezésre nagyobb mennyiség. De legalább van, köszönhetően a kormány bölcs beszerzési politikájának, míg számos nyugati ország elegendő oltás híján bambán bámul maga elé. (Ennyit arról, ki az előrelátó és nyitott gondolkodású – és ki a csőlátású, provinciális!) Ha az ellenzéken múlna, csak kevéske nyugati oltásunk lenne. Ha rajtuk múlna, szeptember előtt nem lehetne „nyitás”. Ami egyúttal azt jelentené: addig naponta kétszáz ember halna meg, napi húsz vállalkozás csődbe menne, hónapokkal tovább tartana a nemzetgazdaság lejtmenete. Ám a keleti oltóanyagok segítségével hónapokkal hamarabb talpra állhatunk, több honfitársunk túlélheti a járványt. Magyarországnak ez az érdeke – az itt állomásozó ellenzéknek viszont nem.

 

 

 

Hogy mennyi esze van a hazánkba ejtőernyőztetett ügynök-ellenzéknek, mutatja: pár hete Fegyőr András még nyitást, a korlátozások föloldását követelte. Pedig akkor már a szakemberek jó része figyelmeztetett: ez öngyilkosság lenne, hiszen jön a harmadik hullám. S íme, itt is van a harmadik hullám.

  • Ha Fegyőrék lennének a kormányrúdnál, ott tartanánk, mint Portugália vagy Szlovákia. A kórházak csordultig teltek volna, Szabó Tímea napestig sajnálkozhatna a nyitott hassal hazazavart betegekről… Magyarország egy nagy halottasház lenne, Hadházy alig győzné küldözgetni a videós tudósításait… Ha élni akarunk, ezeket a gonosz halálkufárokat soha, de soha nem szabad többé a hatalom közelébe engedni. Különben végünk!

 

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Földi László rendkívüli írása a a hazaárulásról

Átverés zajlik világszerte – Egyetlen mianmari halottról nem láttunk sem videót, sem fotót