in ,

Átverés zajlik világszerte – Egyetlen mianmari halottról nem láttunk sem videót, sem fotót

Nyomja a BBC a baromságait

Jönnek Mianmarból a szörnyűbbnél szörnyűbb hírek.

BCC meg a többi mainstream médiából ömlik a propaganda, amit természetesen forráskritika nélkül a hazai jobboldali média is átvesz: 11 halott az egyik nap, a másik nap 18 halott tüntetőről, meg éles lőszerek bevetéséről ír a mainstream média. Ha valamit ennyire tolnak, az mindig büdös.

Tudjuk, hogy működnek a Nagy Cégek, hogy működik a Mély Állam, milyen médiájuk, videó és egyéb hírmegosztó oldalaik vannak.

Szóval már hetek óta jönnek a hírek Mianmarból, de rettentően zavar, hogy csak Reuters meg BBC és a többi mainstream fos mondja meg, hogy mi legyen az eseményekről a véleményünk.

Nos, ezért elhatároztuk, hogy utánanézünk a sok-sok halottnak, amit a hatalom öldöklő rendőreinek lehet köszönni.

Kapaszkodjanak meg: tucatnyi hír és médiaoldalt néztünk át, de egyetlen halottról sem videót, sem fotót nem láttunk. Láttunk BBC által készített sérültről fotót, amit ugye ismerünk, milyen módszerrel készült. El tudják képzelni, hogy egy ilyen digitális világban egyetlen fotó és videó nem készül az áldozatokról? EL TUDJÁK EZT KÉPZELNI?

Valami ilyesmi történhetett inkább:

Christiaan Triebert on Twitter: "Did CNN use the same little girl in three different refugee crisis pictures? Answer: No, they didn't. This triptych simply captures one girl being passed around from a

Ismerjük ezeket a módszereket. Látványos fotók, csak hát ugyanazt a kislányt használják, már a látszatra sem adnak.

 

Egyszerűen csak hergelik a mianmari lakosságot. Profi meló. A mianmari hatalom közösségi médiáját meg azért zárták le előzetesen, hogy ne tudják cáfolni a halálhíreket.

Ez ilyen egyszerű. Átverés zajlik megint. Világszerte.

Egyébként ezt Magyarországgal is bármikor eljátszhatják. Láttunk már erre példát:

European migrant crisis: Asylum seekers in Hungary struggle with police after being pulled off train - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)

A kép azt sugallja, hogy a rendőrök durván bántak a migránsokkal 2015-ben: eközben a valóság az, hogy a férfi fogta a feleségét és a gyerekét, és rádobta a sínre, a fickó meg kővel ütötte a saját fejét. A rendőrök le akarták szedni a családot a sínekről, de az apa nem hagyta.

Keményen dolgozik a Mély Állam és a médiája Mianmarban is.

 

 

Apropó, látják ezt a fotót? Mianmarban készült

 

Most nézzék meg ezt a fotót, egy magyar ellenzéki tüntetésről és annak vezetőjéről:

Itthon: A Clark Ádám térnél találkoznak holnap a tüntetők | hvg.hu

Index - Belföld - Noár szerint az összefogás szimbóluma - Az egész országban tüntetnek a túlóratörvény ellen - Percről percre

 

Ugye milyen érdekes? Mindig, minden ugyanaz. Átlátszóak vagytok!

Ennyi.

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pilhál Tamás szókimondó írása a baloldali halálkoalícióról

Az ateista Alföldi akarja a hívőket kioktatni kereszténységből – Nem kéne!