in , ,

(videó) Svédek üzenik nekünk: „Ez az ország szimbolizálja a józan észt. A saját kultúrájának és népének megőrzését. Európa határainak védelmét.”

Köszönetet mondott Magyarországnak és a magyar kormánynak a svéd politikus

Svédországból mondtak köszönetet Orbán Viktornak

Köszönetet mondott Magyarországnak és a magyar kormánynak a svéd politikus, „mert ők meg merik és meg tudják tenni, ami jó az országuknak, és ami jó Európának.”

Kent Ekeroth, a Svéd Demokraták (SD) képviselője a svéd parlamentben mondta el védőbeszédét Magyarországról – írja a Magyar Idők.

Ez az ország szimbolizálja a józan észt. A saját kultúrájának és népének megőrzését. Európa határainak védelmét.”

Elítélte a Magyarországot sújtó svéd, európai és amerikai kampányokat, „amelyeket az úgynevezett NGO-k folytattak, élükön a milliárdos Soros Györggyel.”

Hangsúlyozta, hogy Magyarország a történelem során is megvédte Európát a muszlim hódítástól, de megemlítette a svéd képviselőknek az 1956-os forradalmat is, amikor a kommunizmus ellen lázadtak a magyarok.

Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr, köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért”

– mondta a politikus előbb magyar, majd svéd nyelven.

Ekeroth a svéd liberális politikusok szemére vetette többek között azt, hogy támadják Magyarországot Soros György egyeteme, a CEU „ellehetetlenítése” miatt, miközben egy másik amerikai egyetem minden probléma nélkül együtt tudott működni a magyar kormánnyal.

Végül az illegális migrációról is szólt az SD politikusa:

szerencsére Magyarország más utat választott, mint a tömeges bevándorlás balliberális útját, amit Nyugat-Európa választott.”

Ekeroth felszólította a liberális politikusokat, hogy Magyarország vádolása helyett inkább tanuljanak tőlünk.

 

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg Te is!

JÖNNEK! – A magyar-román határon ötször több migránst fogtak el

Szijjártó formában van: kiosztotta a német minisztert