in , ,

Tessék mondani, ez törvényes? Újabb amerikai százmilliók a baloldal sajtójának

A régi indexesek új blogjának főszerkesztője, a Gyurcsány Ferenc feleségével rendszeresen telefonálgató Dull Szabolcs bejelentette, hogy a most induló „oktatási” projektjüket az amerikai DRL (Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor) közel 300 millió forinttal támogatja – számolt be az Origó.

A régi indexesek új blogjának főszerkesztője, a Gyurcsány Ferenc feleségével rendszeresen telefonálgató Dull Szabolcs bejelentette, hogy a most induló „oktatási” projektjüket az amerikai DRL (Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor) közel 300 millió forinttal támogatja – számolt be az Origó. 

A Dullék által címlapon „Indul a Telex Akadémia” címmel közzétett cikk szerint lesznek ingyenes és fizetős képzéseik is. Az Idea Alapítvánnyal közösen tanároknak, önállóan pedig 15–25 év közötti diákoknak szerveznek képzéseket. A Telex Akadémia szakmai igazgatója Munk Veronika tartalomfejlesztési vezető, ügyvezető igazgatója pedig Pusztay András.

Az Origó szerint a cikk utolsó bekezdése a legérdekesebb:

A programunk ötletével több különböző, nyílt pályázaton is indultunk, végül az amerikai DRL (Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor) támogatja két évre 740  740 dollárral. Ezt a pénzt nem a Telex működésére fordítjuk, hanem teljes egészében a fiataloknak szóló ingyenes programunkra és az oktatóközpont beindítására.

 

A Telex vezetője azt azonban „elfelejtette” megemlíteni, hogy a DRL a washingtoni külügyminisztérium egyik szerve, amely az amerikai adófizetők pénzéből működik, amit a washingtoni szövetségi kongresszusnak kell megszavaznia.

Nem ez az első eset, hogy amerikai pénzek érkeznek a magyar baloldalhoz, mint ismert, több mint hárommilliárd forintnyi dollárt kapott az Egyesült Államokból a baloldal az országgyűlési kampányra, csak az nem világos, hogy kiktől.

 

 

(magyarnemzet.hu)

  

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A Hír Tv munkatársa totál bevitte az erdőbe Kálmán (Sz)Olgát – Videó

Újra akcióba lendült a kommunizmus kísértete