in ,

Na, vajon hova ejtőernyőzik??? Távozik Dull Szabolcs a Telextől: nem érezte magáénak azt, amivé a lap vált

Lemondott minden pozíciójáról, igazgatósági tagságáról, tulajdonrészéről, mindenről.

„Egy történet vége: távozom a Telextől” – írta Dull Szabolcs a Facebook-oldalán. Beszámolt arról a volt főszerkesztő, hogy lemondott a Telexben és a Telex Akadémián betöltött összes pozíciójáról, illetve a telexes cégekben, a Van Másikban és a Ne hallgassunkban lévő igazgatósági tagságáról, és átadta a Telex alapítvány alapítói jogait. A Telexben lévő tulajdonrészét, részvényeit pedig a Telex visszaveszi.

„Be kellett látnom mostanra, hogy bár a Telex csodálatos történet, ezt a Telexet már egyre kevésbé éreztem magaménak,

és olyan történetnek, amelynek részese lehetek. Ezért hosszú, nehéz vívódás után a legnehezebb döntést hoztam meg: távozom a Telextől” – fejtegette.

„A Telex mindig is a gyerekem marad, és a szívemben kitüntetett helye lesz. Kívülről követni fogom a lap és az egykori kollégák sorsát is, bárhogy is alakuljon. Arra pedig mindörökké büszke leszek, hogy részt vettem ennek a szép történetnek a megálmodásában, létrehozásában, elindításában és naggyá tételében” – zárta bejegyzését Dull.

 

– írják a hírekben.

 

Mindenszo.hu kommentár: hát persze, csak úgy lemond mindenről. Már rég megvan az új helye. Ők mindig puhára esnek, mert a libsik vigyáznak egymásra. Bezzeg itt a jobboldalon….ebben sajnos ők jobbak.

 

 

 

FRISS!

Petíció: Orbán Viktor ne menjen Kijevbe tárgyalni! Ez csapda! Itt lehet aláírni!

 

Mondtuk már ősszel, hogy kemény tél lesz – Itt a magyarázat, hogy fagyos teleink lesznek a jövőben

Újra nemzetközi sivalkodás van Magyarország miatt – A Die Presse újságírója bírálta a belgákat, amiért soros elnökségük alatt nem indítják el a 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarországgal szemben