in ,

Teljes kudarc Kamu Geri élő bejelentkezése – Az első próbálkozást törölni kellett, de a vadhajtasok.hu lementette – Videó

Fellázadtak Kamu Geri oldalán

Ahogyan tegnap arról beszámoltunk, amerikai mintára szeretne Karácsony Gergely bejelentkezni. Korán reggel megtette bejelentését, és egész napos show-műsort szeretett volna. Szülőfaluja után átmentek Debrecenbe, onnan jelentkezett be élőben a Facebook polgármestere. Úgy tűnik a 41 tanácsadó is kevésnek bizonyul, mert még egy élő bejelentkezést sem tudtak megoldani. A videót elindították és elkezdett volna haknizni a bohóc, csupán darabokra hullott a kép, hang nem is nagyon volt. Elszabadultak Kamu Geri videója alatt az indulatok, még az őt támogatók is felemelték szavukat, hogy ez nagyon nagy szégyen. 

Gyorsan el is menekült a hazudós srác, törölték a debreceni bejelentkezést, de mi gyorsabbak voltunk és lementettük.

 

Összefoglalva: akkorát akart mutatni a 41 tanácsadóval rendelkező Facebook-harcos, hogy ma róla fog szólni minden, tolja a közösségi oldalt mint süket a csengőt, de még ehhez is balfaszok. Így csapott át Karácsony miniszterelnök-jelölti bejelentkezése, immár komédiába.

Debrecenben is próbálta bejelenteni, hogy ő lesz Orbán kihívója.

 

Íme a videó:

https://videa.hu/videok/hirek-politika/kamu-geri-eloje-besult-A7dosg3S08IhthxQ?start=0

 

(vadhajtasok.hu)

 


Mindenszo.hu kommentár: 

Annyira beharangozták ennek a töketlen balf*sznak a szombati élő bejelentkezését, hogy rögtön el is cseszték. Szégyen és gyalázat.

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kubatov a moslék előválasztásáról: “Psszt, kezdődik az előadás”

Felmérés készült, a magyarok válaszoltak: a magyarok többsége szerint az előválasztás színjáték