in , ,

Szijjártó keményen becsikította Joe Bident!

Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt nagyot akart mondani

A demencia jeleit mutató demokrata elnökjelölt, Joe Biden hazánkat és a lengyeleket is belekeverte választási kampányába, Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter kénytelen volt felvilágosítani őt.

 

 

Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt nagyot akart mondani a minap és úgy dobta a gép, hogy Magyarországot és Lengyelországot sikerült elővennie. A korábbi alelnök Lengyelországot és Magyarországot a totalitárius rendszerekkel említette együtt, és Fehéroroszországhoz hasonlította őket.

A demencia jeleit mutató politikusnak vélhetően fogalma sem volt, hogy miről beszél, honnan is tudhatná, hiszen általában azzal sincs tisztában, hogy ő most épp elnök szeretne lenni és nem szenátor.

 

Minden esetre Szijjártó Péter vette a fáradtságot és reagált Biden hülyeségeire.

 

A külgazdasági és külügyminiszter pénteki Facebook-bejegyzésében kijelentette: Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolata soha nem volt olyan jó, mint most.

Donald J. Trump elnök és Orbán Viktor miniszterelnök hasonló álláspontokat képviselnek az illegális migráció, a határvédelem, a biztonság, a családok támogatása és a keresztény közösségek megvédése ügyében

– fogalmazott Szijjártó, hozzátéve: a demokrata kihívó nyilván emiatt vonta bele Magyarországot az elnökválasztási kampányba.

Szijjártó Péter hangsúlyozta:

ami a kijelentés konkrét tartalmát illeti, annak a valósághoz semmi köze nincsen.
(888.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! Díjmentesen utazhatnak a gyermekek Kajla-útlevéllel az őszi szünetben – Az ellenzék hallgat

Budapesti Fidesz: Gyurcsány emberei már az áramot is lopják