in , ,

Szijjártó üzent a Magyarországot támadó liberális kórusnak: „A kutya ugat, a karaván halad”

Újra támad a nemzetközi liberális mainstream

A nemzetközi liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot: a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és luxemburgi kommunisták, valamint a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok – írta a közösségi oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A tárcavezető szerint mostani támadásukban semmi meglepő nincs, hiszen amikor az Orbán-kormány valami nagy bajtól védi meg a magyar embereket, ők mindig támadnak.

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket tíz éve, amikor hazaküldtük az IMF-et és megszorítások helyett adót csökkentettünk, segély helyett munkát adtunk, így megvédtük a gazdasági összeomlástól Magyarországot. A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket öt éve is, amikor elutasítottuk az illegális migránsok letelepítéséről szóló kötelező kvótákat, kerítést építettünk a déli határra, odavezényeltük a rendőrséget és a honvédséget, ezzel pedig megvédtük a magyar emberek biztonságát

– emlékeztetett Szijjártó Péter.

Hozzátette:

A nemzetközi liberális mainstream megtámadott minket most is, amikor felhatalmazást kaptunk a demokratikusan választott Magyar Országgyűléstől arra, hogy megvédjük hazánkat a világjárvánnyal szemben.

A külügyi tárca vezetője szerint a nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai frusztráltak és irigyek, hiszen közlése szerint ők legfeljebb csak álmodhatnak az olyan társadalmi támogatottságról, mint amilyennel az elmúlt három parlamenti választást kétharmados többséggel megnyerő magyar kormány rendelkezik.

A nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai mélyen antidemokratikusak, mert semmibe veszik, sőt megkérdőjelezik a magyar emberek akaratát. Azoknak a magyar embereknek az akaratát, akiknek felhatalmazása alapján kormányzunk. A nemzetközi liberális mainstream hisztije már unalmas. Ezért nem is érdekel minket. Fontosabb dolgaink vannak: megvédeni a magyarokat a világjárványtól, hazahozni külföldön rekedt honfitársainkat és újraindítani a gazdaságunkat. A kutya ugat, a karaván halad

– zárta bejegyzését a politikus.

 

 

(hirtv.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Von der Leyen is belénk rúgott – Az Európai Bizottság megvizsgálja a koronavírus törvényt

Salvini határozottan kiállt Orbán Viktor mellett! „Jó munkát, Orbán Viktor barátom!”