in , ,

Szét fog esni az EU – Lengyel EP-képviselő: a brüsszeli korrupciós botrányban érintett személyek mind a „jogállamiságért” harcoltak Lengyelországgal szemben + mindenszo.hu kommentár

Patryk Jaki szerint az említett képviselők azzal foglalkoztak, hogy szankciókat vezessenek be Lengyelországgal szemben, amely szerintük „nem felel meg az uniós normáknak”.

A Do Reczy nevű lengyel lap beszámolt arról, hogy Patryk Jaki lengyel EP-képviselő videót tett közzé a közösségi oldalán, amiben kifejti, hogy a korrupció miatt letartóztatott uniós személyekben egy dolog a közös:

mindannyian a „jogállamiságért” harcoltak Lengyelországgal szemben.
Mint mondta: „Tudja, mi a közös ezekben az emberekben? Mindannyian azzal foglalkoztak, hogy szankciókat vezessenek be hazánkkal szemben, amely »nem felel meg az uniós normáknak«. És tudja mit? Az uniós korrupciós ügyben nincs egyetlen lengyel sem. És valóban, ismét kiderült, hogy nem felelünk meg az uniós előírásoknak”.

 

(mandiner.hu)

 

Mindenszo.hu kommmentár: az egész EU vezetése egy korrupt, szar banda. Takarodniuk kéne a vezetésből és a kontinens éléről is! Független, szabad nemzetek szövetségére van szükség, de nem erre az EU-ra!

 

Bohár Dani: Nagy Feró lázadó volt, és az a mai napig

Magyarok! Egyedül vagyunk! Ne számítsunk a lengyelekre, se az olaszokra: már eladták magukat az USA-nak és az EU-nak – Üléspontjuk határozza meg álláspontjukat – Videó