in ,

Már megint a nemzeti oldalt fenyegeti – A sátánista Tóta W. a lengyel helyzetről: Szóval nem, nem ilyen lesz ez Magyarországon, amikor eljön a vége, hanem sokkal fájdalmasabb

„Minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a bárdot” – írja a HVG publicistája.

Tóta W. Árpád legutóbbi írásában a lengyel helyzetről írt. Úgy fogalmazott, azért tudták leváltani a lengyel kormányt, mert a populistáknak sosem volt akkora hatalmuk, mint Magyarországon a Fidesznek, állítása szerint ez volt a reményük is a lengyeleknek.

Nyilván lett volna ott is elég jelentkező felzabálni a vidéki kastélyokat, az egyetemeket és a közpénzjelleget, csak nem volt rá ennyi lehetőség. Így a felgyűlt bűnök is csekélyebbek. Kevesebb a bűnöző, rövidebbek a börtönévek”

Azt írta, hogy Magyarországon ez nem ilyen lesz, „itt a bűnök súlyosabbak és látványosabbak”. Úgy folytatta: hogy mennyire lehet sikeres stratégia bűnözőkért és „lakájokért tüntetni, azt viszont kicsiben eljátsszák nekünk a lengyelek”.

 Lesz csontváz minden hétre. Most még utcára viszi a PiS híveit a lojalitás, az összetartozás és a vereség közös élménye”

– szögezte le, majd azt írta, hogy „forradalmat Táncsicsokért, hősökért lehet csinálni, nem elnöki kegyelemmel kimosdatott latrokért”.

 

„Szabadságért, egyenlőségért, testvériségért esetleg. De azért, hogy szerezzük vissza a Matolcsy gyerek Porschéját… hát, ez valószínűleg megfeküdné még a Békemenet gyomrát is. Rendszert váltani csak így lehet: országos szemétszedéssel. Különben minek váltanánk rendszert egyáltalán, ugyebár” – közölte.

Szóval nem, nem ilyen lesz ez Magyarországon, amikor eljön a vége, hanem sokkal fájdalmasabb. Viszont messze van az még. És addig még sok-sok bűnt és zsákmányt fel lehet halmozni. De kicsit már kellemetlen lehet belegondolni, hogy minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a bárdot”

– zárta az írását a HVG szerzője.

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A képen látható, szerencsétlen, partvonalon kívüli kudarcos szvetteres fickó megint villantott

Bognár Zsolt nagyon kiakadt, mert a Népszavás Gábor György megint a magyarok ellen hergelt