in ,

Szegény Nagy Ervin nagyon megüthette a fejét: „amíg a fél ország velem szelfizik, addig magasról teszek rá, hogy mit irkálnak össze rólam..”

Nagy Ervin keményen nekiugrott Rákay Philip torkának, és a Megafont is megtámadta

Mindenszo.hu kommentár: mi megmondtuk, hogy Árpa Attila K.O.-ja nem volt elég erős, vagy épp ellenkezőleg, túl erős volt?


 

„Felhévizy Félix nagyon nehéz helyzetbe került. Ugyanis szilveszterkor, mint oly sok ember, tett pár fogadalmat arra vonatkozóan, hogy mit tesz vagy éppen nem tesz majd az új esztendőben. Ezen fogadalmak egyike volt, hogy például Nagy Ervin színészről nem fog többet írni. Azonban a Sztárbox csillaga ismét kimutatta a foga fehérjét, ezért a hírlapíró kénytelen volt megszegni ez irányú fogadalmát. A hőzöngő, baloldali megmondóemberré vedlett színész szívesen szerepel különféle baloldali fórumokon, egy lehetőséget sem hagy ki, ha lehetősége nyílik belerúgni a kormányba vagy kormányközeli emberekbe. Ezúttal a Budapest Főváros Önkormányzata által működtetett Énbudapestem portálnak adott interjút, ahol szemrebbenés nélkül támadta meg a megafonosokat, majd Rákay Philip torkának ugrott:

»Nézd, szerintem én nem egy levitézlett bonviván vagyok, aki négyévente áll ki alibiügyek mellett annak reményében, hogy attól majd talán leesik egy vidéki színházacska, hanem azt hiszem, hogy a pályáját aktívan és tisztességgel szolgáló ember, akit nem a fortélyos félelem igazgat, amikor kinyitja a száját. A jobboldal sehol nem jegyzett megafonos rizibizi fiúi pedig amúgy is bárkibe beletörölhetik a sáros bakancsaikat, amit láthatóan lelkesen meg is tesznek. Azért kapják a fizetésüket, hogy karaktergyilkosok legyenek. Hogy nap mint nap emberek életét tegyék tönkre. Kíváncsi lennék, hogy mit gondolnak majd róluk az unokáik. De amíg a fél ország velem szelfizik, addig magasról teszek rá, hogy mit irkálnak össze rólam.«

Mielőtt felülnénk az Ervin-hintára, érdemes megjegyezni,hogy nem ok nélkül került a jobboldali médiumok célkeresztjébe. A színészről lehetett tudni, hogy nem szívleli a kormány tevékenységét, de a 2022-es választások előtt az ATV-ben konkrétan el is mondta, hogy Márki-Zay Péter mögé fog állni, döntését pedig a következőképpen indokolta:

»Hogy milyen köveket fognak rám dobni ezért, nem nagyon érdekel, mert szétfeszít, hogy mindennap valami olyan méltatlanságba akadok bele, ami engem irritál állampolgárilag. […] Biztos be lehetne fülemet-farkamat húzni, csak az igazságérzetem, művészi szerepvállalásom ebben az országban arra predesztinál, hogy én ezt szóvátegyem.«”

 

(Mandi)

 

 

Még egy mindenszo.hu kommentár: oszt’ orvos látta-e már? Meg kéne lassan vizsgálni Nagy Ervin bácsit, hogy vajon Árpa Attila túl nagyot ütött, vagy túl kicsit? Mert valami nem stimmel, az biztos. Amúgy Ervinke sorait olvasva látszik, hogy csakis ő törölheti bárkibe sáros bakancsát bele, de ha ők kap az arcába pár kemény mondatot, akkor áldozati pózban tetszeleg. Undorító. 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Állítólag a főpolgármester egy szélkakas

Primer és szekunder szégyenérzet – Bognár Zsolt jegyzete a DK-ról