in , , ,

Szabó Tímea főnökei akcióba lendültek – Elkezdődött – A Hálózat elkezdte a hadműveletet: hatalmas tüntetés volt Kijevben – evakuálni kellett a képviselőket a Radából (Videó)

Fennmaradásukért tüntető kis és középvállalkozók ezrei gyűltek össze a kijevi kormánynegyedben

Fennmaradásukért tüntető kis és középvállalkozók ezrei gyűltek össze a kijevi kormánynegyedben, hogy az őket felültető hatalom és államfő menesztését, a munkájukat és puszta létezésüket fenyegető intézkedések ellen tiltakozzanak, áll az ukrajnában betiltott ellenzéki televíziós csatorna a ZIK, NEWSONE helyszíni tudósításában.

A csatorna riportere megszólaltatta a demonstráció egyik főszervezőjét, Szerhij Doruticsot. A társadalmi aktivista elmondta, hogy a hatalom minden eszközzel igyekszik elhallgattatni a tiltakozókat, lezárták a kormány negyedhez vezető utcákat, nem engedték be az ország távolabbi részeiből autóbuszokkal érkező tüntetők ezreit. A vállalkozók a munkájukat ellehetetlenítő törvénytervezetek eltörlését, valamint a tevékenységüket segíteni hivatott jogszabályok elfogadását követelik.

Szerhij Dorutics közölte, alaposan csalódtak a regnáló elnökben és csapatában, mert mást tesznek, mint amit a megválasztásuk előtt ígértek. Most gyakorlatilag a kis- és középvállalkozások teljes megsemmisítésén munkálkodik az elnök és az egész kormány.

Ezért követelik, hogy azonnal mondjon le Volodimir Zelenszkij, az egész ukrán kormány és oszlassák fel a parlamentet.

A parlament épülete előtt kialakult zavargások miatt evakuálni kellett az ukrán parlamentből a képviselőket. Állítólag a föld alatti alagúton menekítették ki őket.

Az országházban csak az újságírók és a biztonsági őrök maradtak benn. A tüntetők ennek ellenére t megpróbáltak bejutni az épületbe, ám a rendfenntartók útjukat állták.

Olyan információ is napvilágra került, hogy egy férfi élettelenül feküdt a járdán. De több rendőr is megsérült. A hírek szerint a demonstráció egyik főszervezőjét, Szerhij Dorutics társadalmi aktivistát letartóztatták – írja a Karpathir.com.

– olvasható a vadhajtasok.hu-n.

 

 

 

Ezeket a videókat töltötte fel a cikkéhez a vadhajtasok.hu.

Elemezzük a látottakat: először is mutatunk valamit, amit két napja írtunk kb.

 

A Hálózat Kazahsztánban elbukott, most Ukrajnát akarják ráuszítani Oroszországra

 

 

Ezt egészen pontosan 3 napja írtuk. És mi történik most? Amit leírtunk! No, ez nem azért történik, mert hogy mekkora zsenik vagyunk és váteszek, hanem mert ennyire pofátlan és átlátszó a Hálózat nemzetközi működése, az összes akciójuk alól kilóg a lóláb. Átlátszó, nevetséges, szánalmas. Egyszerűen nem igaz, hogy a 7 és fél milliárd földi lakosból ezt legalább 1 milliárd ne látná. De sajnos nem látja, hanem becuclizza, hogy tényleg elégedetlenek az emberek (valamiért persze mindig elégedetlen valaki, főleg a szétrombolt Ukrajnában), és majd spontán újra kirobban egy ukrán forradalom.

Dehogy lesz az spontán. Tökéletesen tervezett és szervezett lesz, a hülye emberek sajnos meg bedőlnek, mennek tüncikézni, pont úgy, ahogy azt a NGO-k által megszervezték a kirendelt ukrán szervezők, akik tudjuk hova vannak bekötve. Kb. oda, ahova Szabó Tímea.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Ezek ugyanazok! Ha nem vigyázunk, újra megtörténhet a tragédia a magyarokkal! Ezt most ne csesszük el! Videó

      A bolgár trampli már itthon van, és rögtön sivalkodásba kezdett – Nem lehetne, hogy inkább visszamész Brüsszelbe, Klárikám?