in , , , , ,

A Hálózat Kazahsztánban elbukott, most Ukrajnát akarják ráuszítani Oroszországra

Nincsenek spontán gazdasági válságok, és nincsenek spontán háborúk

„Isten azért hozta létre a háborút,
hogy az amerikaiak megtanulják a földrajzot.“ — Mark Twain

 

 

Kazahsztánról már írtunk:

Tovább nyomul a Hálózat – A célpont most Kazahsztán

 

Minden úgy történt, ahogy vártuk. Tehát a dolgok nem véletlenül történnek, hanem valahonnan irányítva. Mint mindig. Meg kell érteni: gazdasági válságok, háborúk, világháborúk (!) nem csak úgy kialakulnak, nem véletlenül esik két, vagy több nemzet egymás torkának. Főbb okok általában merényletek, gyilkosságok. És általában egyik nemzetnek sincs köze a merénylethez. A háborút egészen mások provokálják ki. Lásd Majdan, és Ukrajna. Ukrajna ma egy bábállam. USA-ukrán kettős állampolgárok irányítják Ukrajnát: megkaparintotta a Hálózat, a Hálózat, amelyik állítólag nem létezik.

A nem létező Hálózat egy tagja nyíltan ott volt a Majdan téren:

John McCain tells Ukraine protesters: 'We are here to support your just cause' | Ukraine | The Guardian

 

Látják a képen azt a csávót? A már elhunyt John McCain USA szenátor a Majdan téren. Ugye milyen érdekes? Egyébként ő volt az, aki azt mondta Orbán Viktorra pár évvel ezelőtt, hogy fasiszta diktátor.

 

Mutassunk még fotókat? Érdekli Önöket ki robbantotta ki az egész Majdan forradalmat?

Tessék:

 

A Kijevben lezajló „forradalom” során több alkalommal mesterlövészek nyitottak tüzet az orosz média helyszíni tudósítóira. Mesterlövészek nyitottak tüzet a kormányépületeket védő rendőri erőkre is, hogy a fegyverhasználatra fel nem hatalmazott rendőrök tüntetőkkel szembeni agresszivitását fokozzák. Emellett mesterlövészek nyitottak tüzet a tüntetőkre is, hogy a tüntetők rendőrökkel szembeni agresszivitását fokozzák.

Később a kórházakból összegyűjtött, az áldozatokból eltávolított lőszerek elemzése során kiderült, hogy a rendőrökre és tüntetőkre egyazon mesterlövész nyitott tüzet, mert a rendőröket és tüntetőket érő lövéseket ugyanabból a fegyverből adták le. A tüntetők egy alkalommal elfogtak egy ilyen lövészt, akiről az orosz média munkatársainak köszönhetően videofelvétel is készült. Az ebből kivágott képeket összehasonlítva most egy orosz sajtóorgánum beazonosította a NATO egyik mesterlövészét.

A NATO MESTERLÖVÉSZE ROBBANTOTTA KI A KIJEVI FORRADALMAT.

 

A NATO mesterlövésze Afganisztánban

 

Az utolsó fotó pedig a kijevi „forradalom” során készült videofelvétel képkockája

 

Vagyis a NATO mesterlövésze „civilként”, „tüntetőként” működött a kijevi forradalom során, majd a rendőrökre és a civil tüntetőkre felváltva nyitott tüzet, hogy a két fél egymást okolja a halálos áldozatokért. A NATO nem csak részt vett Ukrajna felforgatásában, hanem a kijevi forradalom a NATO által szervezett művelet volt. A CIA a nyugati befolyási övezet részévé akarja tenni Ukrajnát, hogy a NATO fegyverrerendszereinek lőtávban legyen Moszkva. Kárpátalja Ukrajnából kiszakításával pedig nyugati bábállamot akarnak létrehozni, hogy az Európába irányuló orosz gázexportot az Egyesült Államok ellenőrzés alatt tarthassa. – Hidfo.net

 

No, kezdik már érteni?

 

Kezdik érteni, hogy ezek mit művelnek Ukrajnában, és hogy most mi a nagy terv?

 

A képlet egyszerű: addig provokálják Putyint, pl. úgy, hogy az ukránok átlőnek az oroszokra, hogy azok visszalőnek. Máris kész a provokáció, akár egy világháború, vagy világégés. Putyin nagyon ügyesen reagált Kazahsztánban, azonnal rendet teremtett, de erre neki szövetségesi szerződése is volt, tehát kötelessége is volt rendet csinálni.

Tudják, kedves olvasóink, vannak, akik úgy gondolják, hogy Oroszország agresszor. Tényleg, akkor mi ez a sok NATO támaszpont mindenhol?

Lehet, hogy egy kép erről: térkép és szöveg

 

 

És most nézzünk egy friss hírt!

Bill Burns, a CIA igazgatója Kijevbe látogatott múlt héten, és Ukrajna elnöke mellett a titkosszolgálat vezetőivel is találkozott, hogy megvitassák az Oroszország jelentette fenyegetést.

 

Natasha Bertrand, a CNN tudósítója, aki az Egyesült Államok nemzetbiztonságával kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, a Twitteren számolt be az információról.

A CIA vezetője, Bill Burns előző héten találkozott Ukrajna elnökével Volodimir Zelenszkijvel, illetve az ukrán titkosszolgálat képviselőivel.

BURNS ÉS AZ UKRÁN VEZETŐK MEGVITATTÁK AZ UKRAJNÁT FENYEGETŐ KOCKÁZATOKAT, ILLETVE A FESZÜLTSÉG DEESZKALÁCIÓJA ÉRDEKÉBEN TETT ERŐFESZÍTÉSEKET.

CNN beszámolója szerint a CIA régóta bevett politikája, hogy nem kommentálja és nem jelenti be nyilvánosan az igazgató utazásait.

 

 

 

 

 

 

Így talán már világos, hogy kiket kell keresni, kik a valódi felelősök, akik egy újabb világégést akarnak: nem Ukrajna, nem Oroszország, és még csak nem is az USA lesz a felelős: az USA csak végrehajt, az irányítók egészen mások. Őket keressék!

 

 

Most pedig kezeket összekulcsolni, és irány a templom…

 

(források: portfolio.hu, civilkontroll.com)

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Te Ildi, hol az a diploma, he? Lapítasz, mint sz**r a fűben

Káoszkapitány. Forrong a háttérben az ellenzék: leválthatják még a választások előtt a miniszterelnök-jelöltjüket