in ,

Schiffer a Völner-ügyről: az ellenzéknek innen nehéz nyerni

„A Fidesz akár profitálhat is az ügyből” – véli az ügyvéd, egykori országgyűlési képviselő.

Schiffer András a Heteknek nyilatkozott Völner Pál kapcsán. Ismeretes: kedden Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta a legfőbb ügyész, valamint már az államtitkár is bejelentette: lemond korábbi pozíciójáról, és vállalja az ügy politikai következményeit. 

Az ügyvéd, volt országgyűlési képviselő úgy véli, a Fidesz akár profitálhat is az ügyből.

Diktatúra?

Schiffer emlékeztet: az ellenzéki retorika eddig az volt, hogy a Fidesz-kormány „mindenek felett áll, diktatúra van, a legfőbb ügyész fedezi a bűnözőket”. A volt országgyűlési képviselő álláspontja szerint viszont a legfőbb ügyész „most, a választási kampány előtt kikéri egy fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár mentelmi jogát”.

Ezzel szemben a parlamenti ellenzéki politikusok az elmúlt években a végrehajtói visszaélésekkel, embertelenségekkel és most a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának éltre hívásával is igen keveset foglalkoztak”

– fogalmazott.

Schiffer hozzátette, hogy az ellenzéknek „innen nehéz nyerni, hiszen a Fidesz könnyen mondhatja – mint ahogy mondja is –, hogy a jogállam működik és a legfőbb ügyész pártatlanul üldözi a korrupciót”.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Volner: a Telex és a 444 folyamatosan pártoskodva rejtegeti a baloldal fehérgalléros bűnözőit

Hivatalos – Felmérés: a főpolgármestert már saját szavazói is úgy kivágnák, mint macskát sz*rni