in ,

Pilhál György: változatlanul kóros szereptévesztésben szenved Karácsony Gergely

Külügyminisztert alakított

Változatlanul kóros szereptévesztésben szenved Karácsony Gergely. A főpolgármester, aki eredetileg Budapest vezetésére vállalkozott, de eddig inkább csak biciklisávfestéssel, méhlegelő-tervezéssel és szivárványzászló-lengetéssel múlatta az idejét, minap külügyminisztert alakított; városházi rezidenciáján fogadta Ljubov Nepop ukrán nagykövetet.

 

(Emlékezetes, ez a tűzrőlpattant asszonyka volt az, aki március idusán imigyen szólt be Orbán Viktor miniszterelnöknek: az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb?

 

A szívélyes találkozón az alkalmi külügyér támogatásáról biztosította a diplomata asszonyt, egyúttal háláját fejezte ki az ukrán népnek, amely – mint Gergőtől megtudtuk – nemcsak a hazáját védelmezi hősiesen, de az európai szabadságot és a demokráciát is.

Mindezek ismeretében a főváros támogatja Ukrajna felvételét az Európai Unióba – közölte a lakli biciklista, aki azt is elárulta, hogy csütörtökön este Budapest a Margitszigeten fényjátékkal tiszteleg a hős Ukrajna előtt.

Olvasva az áradozó tudósítás kommentjeit, az embernek az az érzése, a többség nem igazán osztja Karácsony lelkendező hangvételét, annál inkább aggasztja Gergő mentálhigiénés állapota.

Gondolom, az ukrajnai nyelvtörvényt is megköszönte Nepop asszonynak ez a szellemi hajléktalan

– véli egyikük. Egy másik azt fejtegeti, milyen jó lett volna, ha főpolgármester úr annak idején a Pesti úti idősotthon lakóiért is ennyire aggódott volna. Többen a városvezető szüleit is szóba hozták.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

 

Főispán és vármegye – Mivel ekkora a liberós sivalkodás, tuti, hogy jó úton jár a kormány

Vármegye, Ispán – Már jönnek a jobboldali mémek