in ,

Philip keményen üzent Fegyőrnek: nem szaladtál túlságosan előre, Lenin-srác?

Ne feledd: a politikai arcod egyelőre jóval szélesebb, mint a vállad

Nem szaladtál túlságosan előre, Lenin-srác?

„Az odáig rendben van, hogy a nyugati tartótisztek kiadták az ukázt, hogy Orbán ellen össze kell állnotok, mint a Hitler-szalonna, meg azt is megígérték, hogy jön majd az amerikai segítség is, s emiatt már most úgy érzed magad, mint két gyúrás után a vézna srác, aki rögtön nekimenne a fél világnak, de mély levegő, nyugalom, lassíts még egy kicsit!

Ne feledd: a politikai arcod egyelőre jóval szélesebb, mint a vállad! S pont ettől lesz ez az egész mélységesen szánalmas. A hatalom fuvallata szinte meg sem legyinthetett még, máris zsigeri gyűlölettől lángolva fenyegetsz mindenkit, aki a másik oldalon áll. És hivatalosan még nincs is kampány. Mondd Fegyőr, mire készültök még?

Két napja a 444-nek – Soros kitartottjainak – nyilatkoztál, nagy műgonddal összeválogatott marhaságokat. Tételesen is érdemes volna egyszer kielemezni azt a – szerinted legalábbis – kormányprogramnak beillő ötletparádét, amit komoly átéléssel előadtál. A Magyarország-részvénytől a négynapos munkahéten át az ügynökaktákig volt ott minden, számolatlanul.”

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Nekünk ilyen ellenzék nem kell – Számunkra túl erőszakos

Hülye Fegyőr! Minek kéne megnyitni a stadionokat oltásra? 1 nap alatt 80 ezer embert tudunk így is beoltani!