in ,

Botrány! Fegyőr már az újságírókkal is leszámolna Magyarországon! Várjuk a TASZ tiltakozását! Videó

Rákay Philip videója: a Lenin-fiú tempó folytatódik!

Felháborító, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nyíltan fenyegethet patrióta véleményvezéreket, újságírókat! Vajon véletlen volna, hogy egyelőre nem hallom a mindig oly igyekvő, híresen européer jogvédők hangos tiltakozását? Pedig volna miért! – írta a közösségi oldalán Rákay Philip.

Az ellenzék egyik miniszterelnök-jelöltje betiltaná a másként gondolkodó újságírókat.

Hol van ilyenkor a TASZ, hol van ilyenkor Magyar Helsinki Bizottság / Hungarian Helsinki Committee, hol van a 444? Vajon a Telex.hu újságírói már szervezik a szimpátiatüntetést? Vajon már készül az aggódó hangvételű jelentés az Európai Parlamentben?

 

ÍME A VIDEÓ:

Fekete-Győr András jobboldali újságírókat fenyeget

A LENIN-FIÚ TEMPÓ FOLYTATÓDIK!
Felháborító, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nyíltan fenyegethet patrióta véleményvezéreket, újságírókat! Vajon véletlen volna, hogy egyelőre nem hallom a mindig oly igyekvő, híresen européer jogvédők hangos tiltakozását? Pedig volna miért!

Az ellenzék egyik miniszterelnök-jelöltje betiltaná a másként gondolkodó újságírókat. Hol van ilyenkor a TASZ, hol van ilyenkor a Magyar Helsinki Bizottság / Hungarian Helsinki Committee, hol van a 444? Vajon a Telex.hu újságírói már szervezik a szimpátiatüntetést? Vajon már készül az aggódó hangvételű jelentés az Európai Parlamentben?

Vagy az említettek szándékosan elhallgatják majd Fekete-Győr szavait? Hamarosan kiderül, mennyit ér valójában a sajtószabadság a jogvédőknek, és a baloldali újságíróknak.

Addig is add tovább a videót, ne engedd, hogy elhallgassák!

Közzétette: Rákay Philip – 2021. március 13., szombat

Vagy mindezek szándékosan elhallgatják majd Fekete-Győr szavait? Hamarosan kiderül, mennyit ér valójában a sajtószabadság a jogvédőknek és baloldali újságíróknak.

Addig is add tovább a videót, ne engedd, hogy elhallgassák!

– zárta videóbejegyzését Rákay Philip.

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Újra Földi László a Civil Körben – Elképesztő dolgokat mondott – Videó

Hivatalos: 250 milliárd forintból újulnak meg a kórházak – Nem stadion