in ,

Nekünk ilyen ellenzék nem kell – Számunkra túl erőszakos

Fontos, hogy az országnak legyen jó ellenzéke

Mi bármikor fogadnánk egy zsák krumpliban, hogy a világon Magyarországon létezik az egyik legaljasabb ellenzék. A fogadást garantáltan megnyernénk.

Olyan ellenzékünk van ugyanis, akik akár emberéletek ezrei, tízezrei árán is képesek hatalomra jutni. Nekik tényleg nem számít semmi. Egy halálos világjárvány sem. Mert bizony, kedves barátaink, ez nem egy influenza, ahogy sokan állítják, az influenza nem zabálja fel a tüdőt, nem okoz szaglás és ízlés vesztést, nem okoz szívizomgyulladást sem. Elhisszük, hogy most hirtelen 10 millió virológus országa lettünk, mi sem vagyunk szakértők, de ha valamit SARS-Covid2-nek hívnak, az azt jelent, hogy ez egy SARS vírus, az pedig nem játék. Ahogy a medve sem játék, úgy egy Sars vírus sem.

Akinek volt már beteg rokona, esetleg halt meg barátja koronavírusban, az tudja, miről beszélünk. Még mindig van sok olyan hülye, aki szerint a vírus nem létezik, vagy létezik, de csak annyira veszélyes, mint egy influenza vírus. Ez az agyhalott gondolkodás nagyrészt a Gődény féle kóklereknek, svindlereknek, szélhámosoknak köszönhető, valamint a magyarországi, oltásellenes, aljas ellenzéknek. Ilyen aljas ellenzéke, ilyen aljas baloldal talán csak 1919-ben volt hazánkban, azok kívánták úgy a vért és a hatalmat, mint ezek.

Már korábban is megírtuk, most is megírjuk: a bolsevik kutyákat láncra kell verni. Így el lehet kerülni, hogy átharapják a torkunkat, akár szó szerint.

Készülni kell és védekezni egy másik járvány ellen is: a baloldali, bolsevik vírus legalább olyan veszélyes, mint a Covid.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Íme Gyurcsány lábtörlői

      Philip keményen üzent Fegyőrnek: nem szaladtál túlságosan előre, Lenin-srác?