in ,

Patkánymentalitás – Gyurcsányéknak megint az fáj, ha nő a gyerekes családok támogatása

A Demokratikus Koalíció (DK) politikusai sorra támadják a családvédelmi akciótervet

A Fidesz szerint a családvédelmi törvény parlamenti vitájából és egyéb nyilatkozatokból az derült ki: Gyurcsányéknak megint az fáj, ha nő a gyermekes családok támogatása.

 

A Demokratikus Koalíció (DK) politikusai sorra támadják a családvédelmi akciótervet – mondta Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Bauer Tamás hozzátette, hogy a gyerekes családok támogatása rossz irány, ezért arra nemmel kell szavazni, egy írásában pedig azt fejtegette, hogy perverzek a családtámogatások, és nem helyes, ha a gyermekes családok vagyonát növeli a kormány – idézte fel a képviselő, hozzátéve: a DK-s politikus szerint a saját otthon vásárlását sem kellene támogatni, és korábban arról is beszélt, hogy a migrációt kellene támogatni a családok helyett.

Zsigmond Barna Pál emlékeztetett arra is, hogy Gyurcsány Ferencék kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekes családoktól. Azzal kezdték, hogy elvonták az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, elvették a hároméves gyest, adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat – sorolta.

A Fidesz politikusa szerint, ha tehetnék, a DK-sok megint elvennének a gyermekes családoktól, és a migránsoknak adnának, hiszen nyíltan bevándorláspártiak, Európa és Magyarország migránsokkal való betelepítésén dolgoznak.

(forrás:www.origo.hu)

Nem stadion – Új belgyógyászati tömböt kap a Heim Pál Gyermekkórház

Hitszegők – A román parlament hivatalosan is megszegte a románok százéves ígéretét – Ennyit az autonómiáról