in

OSTOBA – Félő, hogy Vágó István meghibbant! – Szerinte a 150 év török hódoltság jó volt a magyaroknak

Hogy lehet valaki ilyen ostoba???

A Demokratikus Koalíció egyik vezető politikusa, az egykori kvízmester, párhuzamot vont a török hódoltság és a mostani migránsáradat között. Elmebaj!

Nézzük, hogy a szegény, kvíztelenségben megöregedett bácsi mit is posztolt a közösségi oldalára.

És vegyük ki a lényeget:

(…) bár jogunk volt megvédeni a határokat, a piacokat, a keresztény kultúrát és elutasítani a bevándorlást”. 150 évig volt hazánkban iszlám világ, mégis megmaradt a kultúránk, nyelvünk, többségi vallásunk.
Na jó, a gasztronómiánk kicsit átvett abból a világból, de az sem vált kárunkra.
A nálunk maradt törökök zöméből pedig magyar lett. Jó magyar.

Tényleg kezdem sajnálni Vágó bácsit, mert erős a gyanúm, hogy meghibbant. Azt mintha nem tanulta volna – hogyne tanulta volna…! –, hogy azért a törökök ideiglenes Magyarországon állomásozása nem volt egy szláv karnevál. Nem is hívnánk őket vissza, ha lehet. Itt ette őket a fene másfél évszázadon keresztül és lássuk be nem azért indultak meg ide, mert szerettek volna megmártózni a Balatonban. Egerbe például szerettek volna elutazni. Egy idő után be is költöztek.

Vágó István lehet, hogy a tanulmányaiból elvett kettőt és pont azt a részt dobta el, ami az iszlám rombolásáról szólt. Olyan, mintha tulajdonképpen követendőnek tartaná azt a 150 évet, szívesen megismételné. A dúlásokkal, a rablásokkal, a sanyargatásokkal együtt. Igazából csak annyi jót tud mondani a törökökről, hogy a gasztronómiánk átvett abból a világból.

Vágó a hasára gondol? Vélhetően nem. Nem gondol ő már semmire, csak megfelel Gyurcsányéknak, pukkasztja a polgárokat és tőle sem várt hülyeségekkel tömi az internetet. Vagy sokat nézi a Szulejmánt…

(forrás: Kecskés István, media.blogstar.hu)

EZ SE STADION! – Az elmúlt száz év legnagyobb egészségügyi beruházása indul Dél-Budán

Sajtóklub: Orbán Viktor gáláns ajánlatot tett a Kárpát-medence újjáépítésére