in ,

Nyílt levél a főpolgármesternek: hogyan képes valaki a járvány kellős közepén elvenni a gyermekektől az ételt?

Hogyan süllyedhet idáig egy főpolgármester?

Főpolgármester úr!

Hogyan süllyedhet idáig? Ön tényleg a gyermekeken spórol? 

Ön tényleg képes volt megemelni a gyermekétkeztetést Budapesten 10%-al? Tudja mit jelent ez a járvány közepén? A járvány mindannyiunkat sújt, de legjobban a családokat és így a gyermekeket is. Sokaknak spórolnia kell, mert pl. elveszítette az állását és a családban már nem kettő, hanem csak egy kereső felnőtt maradt. És erre jön Ön, aki egy tollvonással elveszi a gyermekektől az ételt? Mert ne kerteljünk: lesznek olyanok, akik majd nem bírják tovább a költségeket és esetleg saját gyermeküknek sem jut ennivalóra!

Ön tényleg ennyire embertelen? Ön tényleg ilyen aljas? Nem hallja meg a családok, az emberek problémáit a járvány alatt? A segélykérést, hogy ilyenkor NEM ADÓT EMELNI kell, hanem könnyíteni az emberek, a családok terhein és adót csökkenteni. Vélhetően ezért tiltakoznak Önök az adók csökkentése ellen is önkormányzati szinten.

Nézzen a szemükbe ezeknek a gyerekeknek! Azoknak a szemébe, akiknek a járvány már amúgy is sokszor elviselhetetlen terhet rak a vállukra.

Apropó: járt már a Pesti úti idősotthonban? Tudja, az a hely, aminek Ön (főváros) a fenntartója, ahol nem csináltak semmit a járvány megfékezésért, ahol több, mint 50 ember meghalt!

 

Főpolgármester úr:

  • Ön embertelen
  • Ön érzéketlen
  • Ön aljas
  • Ön egy szívtelen, közveszélyes, politikai kalandor

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy mém a főpolgármesterről: Karácsony Gergely döntött, hogy a jövő évre 10 százalékkal megemelik a gyermekétkeztetés díját a főváros tulajdonában álló ingatlanokban

Gulyás Márton megrendezte újra a Heti Tetvest – De minket pont nem érdekel