in ,

Nocsak! Volt amerikai nagykövet: Gyurcsány szerelmes Putyinba

April H. Foley kiszivárgott iratok alapján többször jelezte az amerikai külügyminisztériumnak, hogy a volt magyar kormányfő a szükségesnél szorosabbra fűzte a viszonyt az orosz elnökkel.

Táviratában April H. Foley, az USA budapesti nagykövete egyenesen úgy fogalmazott: Gyurcsány szerelmes Putyinba – írta meg a Magyar Nemzet. „April H. Foley, aki 2006 és 2009 között volt az USA magyarországi nagykövete, a kiszivárgott dokumentumok tanúsága szerint többször jelezte az amerikai külügyminisztériumnak, hogy sok magyar úgy látja, a kormányfő a szükségesnél szorosabbra fűzi a viszonyt az orosz elnökkel” – írták. A lap szerint a diplomata úgy fogalmazott, „miközben Gyurcsány fél provokálni az oroszokat és észben tartja Magyarország Nyugat iránti elköteleződését,

az is teljesen egyértelműen látható, hogy szerelmes Putyinba”.

A kiszivárgott dokumentum tanúsága szerint, a nagykövet asszony arra is felhívta a figyelmet, hogy bár Gyurcsány tanácsadói valószínűleg arra buzdítják a magyar miniszterelnököt, hogy tegye világossá az elköteleződését a transzatlanti kapcsolat mellett, úgy tűnik, a kormányfő túlzottan személyes ügyként kezeli Magyarország Oroszország-politikáját.

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A világ csendőre megint fenyegetőzik – Blinken: nem fogunk hezitálni, hogy lecsapjunk Kínára, ha megsértik a szankciókat

Puzsér most Sebestyén Balázzsal foglalkozik! Nem kéne, először kérj elnézést, hogy Kamu Gerit Budapest élére juttattad!