in ,

Kérés a kormány felé: megkérjük a kormányt, hogy menesszék a MOL elnökét, Hernádi Zsoltot – Nem tudjuk kifizetni a 700 forintos benzinárat – Minket nem érdekel a MOL extraprofitja!

Fontos kérés

Tisztelt kormánytagok, tisztelt Nagy Márton miniszter úr!

 

Már látszik, hogy tényleg nagyon kevés az állami tulajdon a MOL-ban, ugyanis számos esetben érezhettük úgy, mintha a MOL zsarolná a kormányt, például a benzinárstop eltörlésével. A liberális sajtó sivalkodott, hogy minek az árstop, de most már látszik: közel 700 ft egy liter benzin, ami már sok.  Amit elviselhetőnek tartanak az emberek, az 500 ft alatt van, 450-470 forinttal még kibírható lenne a fuvarozás, közlekedés, családtagok utaztatása, kirándulás, kórházba, munkába járás.

Nem elég, hogy Budapesten 3 millió négyzetméter felújítandó útpálya igényel AZONNALI felújítást, nem elég, hogy az autóinkat tönkreteszi a főpolgármester azzal, hogy az utak karbantartása évek óta nem történik meg a fővárosban, e mellé még a 700 forintos benzint is nyögjük.

Ez nekünk már túl sok(k), miniszter úr!

 

Amennyiben a MOL vezetése az extraprofit-éhségüket nem tudják elfelejteni, úgy ideje lenne megfontolni Hernádi Zsolt menesztését.

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Na, ez is megy vissza a dutyiba? Vádat emelt az Orbánfóbiás Herczeg Zoltán ismert divattervező és bűntársa ellen az ügyészség

Nocsak: a budapesti reptér fejlesztéséről tárgyalt Szentkirályi Alexandra