in ,

Nemzeti Jogvédő Szolgálat: nem valósított meg bűncselekményt Novák Előd

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) álláspontja szerint nem valósított meg sem bűncselekményt, sem szabálysértést a Mi Hazánk Mozgalom akciója

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) álláspontja szerint nem valósított meg sem bűncselekményt, sem szabálysértést a Mi Hazánk Mozgalom akciója, amelynek során Novák Előd alelnök társaival együtt augusztus 16-án erőszakmentesen eltávolította a budapesti Városháza homlokzatáról a szivárványos zászlót és azt egy környékbeli kukába dobta – olvasható közleményükben. Mint írják, a levétel nem rendbontás, hanem egy olyan jelképes jog- és értékvédő tett volt, amely nem eltulajdonítási célzattal történt, erre figyelemmel a rendőri elfogás és előállítás is törvénytelen volt.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szerint a „zászlóbontásról” készült felvétel bizonyítja, hogy Novákék vélemény-nyilvánítási szabadságukkal éltek, így kívántak tiltakozni az Alaptörvény által is védett keresztény-nemzeti értékeinket és a közrendet egyre agresszívabban, gyökerében támadó, gyermekekre és fiatalkorúakra különösen veszélyes LMBTQI-mozgalom térnyerési törekvései ellen. A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el – értékelt az NJSZ.

Karácsony Gergely főpolgármester és minden olyan kerületi polgármester, amely hozzá hasonlóan közösségellenesen zászlóztatott, nemcsak szabálysértést valósított meg, de az önkormányzati törvényt is megszegte. Ezeken felül azonban még Magyarország zászlaját, kiemelten védett nemzeti jelképünket is meggyalázták – írja az NJSZ, hozzátéve:

a globális LMBTQI-mozgalom nem titkolt politikai célja, hogy az Alaptörvény-ellenes genderideológia alapján az abnormális szexuális irányultságok, devianciák legalizálásnak eszközével, hazai és nemzetközi balliberális politikai támogatással a hagyományos nemzeti közösségi és kulturális kereteket széttörve, a magyar nemzet fennmaradásának alapjait ássa alá.

– A szexuális deviánsok mozgalmi törekvéseit jelképező szivárványos zászlónak egy önkormányzati épületen, a magyar nemzeti lobogó mellett, azonos méretben, azzal mintegy egyenrangúként történt elhelyezése ezért sértő és lealacsonyító módon meggyalázza Magyarország zászlaját, mint kiemelt tiszteletnek és ezáltal kiemelt büntetőjogi védelmet élvező nemzeti jelképünket – olvasható a közleményben.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat indokoltnak látja, hogy a fentiek alapján a rendőrség szabálysértési eljárást, illetve büntetőeljárást indítson az önkormányzati felelősök ellen, a kihelyezett szivárványos zászlókat kobozza el, a Fővárosi Kormányhivatal pedig kezdeményezzen törvényességi vizsgálatot minden olyan önkormányzattal szemben, amely szexuális devianciákat népszerűsítő szivárványos zászlót helyezett el önkormányzati középületen.

Továbbá szólítsa fel az érintett településvezetést a törvénysértés megszüntetése érdekében a szivárványos zászlók eltávolítására és szükség esetén alkalmazzon törvényességi felügyeleti bírságot és kezdeményezzen fegyelmi eljárást a közösségellenes és provokatív intézkedésekért felelős polgármesterekkel szemben.

Az NJSZ azt kéri az Országgyűléstől és a kormánytól, hogy az orosz modellhez hasonló szigorú törvényekkel és hathatós intézkedésekkel tartsa távol az LMBTQIP+ propaganda-fertőzést a magyar ifjúságtól és egyáltalán az egész magyar társadalomtól.

 

(magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Bayer Zsolt arról, hogy úgy utálja a Momentumot, mint a darab sz*rt

      Íme a magyar megmaradás 7 törvénye! Videó