in ,

Novák Előd eltakarította Újbudáról is a családellenes zászlót!

Újbuda önkormányzatát is megszabadította a szivárványos zászlótól a Mi Hazánk

Újbuda önkormányzatát is megszabadította a szivárványos zászlótól a Mi Hazánk

A DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett: idén itt rendezik meg az LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét, ráadásul egy olyan önkormányzati művelődési házban, mely egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, csak ennek a szexuális aberrációk közfeladatnak nem minősülő népszerűsítésének. Panaszt nyújtottam be a jegyzőnek, hogy önkormányzati képviselőként is kirekesztenek ebből az önkormányzati intézményből világnézeti okok miatt, ugyanis a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, égbolt, fa és túra/szabadtéri, , szöveg, amely így szól: „STOP LMBTQP!”

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és túra/szabadtéri

Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót, ezért helyi önkormányzati képviselőként kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását. A zászlólevonást követően ezúttal egy motoros bajtársam oldott kereket a szivárványos szeméttel.

A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: “A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el.”

Novák Előd
újbudai önkormányzati képviselő,
a Mi Hazánk alelnöke

 

 

Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Most kaptuk: Amerikában a BLM mozgalom baseball ütővel veri agyon az állatokat! Most egy mosómedve az áldozat – Videó

      A honvédelmi miniszter briliánsan megszívatta Hadházy lódoktort! Videó