in , ,

Németország – Három embert leszúrt a migráns – naná, hogy elmebetegként próbálják beállítani

A 21 éves migráns három embert leszúrt, de pszichiátriai kezelést írtak elő neki – így hát nem is büntethető

Ahogy mi is megírtuk a hétvége folyamán, egy 21 éves afgán ámokfutó migráns Ravensburg városának központjában randalírozott. Német sajtóbeszámolók szerint az eredetileg 19 évesnek hitt bevándorlót egy pszichiátriai intézménybe szállították őrizetbe vétele után.

Az afgán migráns számos ilyen intézményben megfordult már, de az egyelőre nem derült ki, hogy mégis mi a baja. Mindenesetre elmeállapota miatt valószínűleg vagy enyhébb büntetést kap, vagy teljesen megússza az ügyet.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a migráns 2016 óta tartózkodott Németországban. Elhívta egy kollégáját Ravensburg központjába, akivel korábban incselkedés miatt volt “nézeteltérése”, amelyet minden jel szerint erőszakkal akart megoldani, hiszen otthon magához vett egy nagy konyhakést.

Illusztráció.

A kolléga azonban nem jelent meg, ezért az afgán migráns hirtelen ámokfutásba kezdett, és leszúrt két embert, akik szír migránsok voltak. Megsebesített egy harmadik embert is, egy 52 éves német lakost, aki egy székkel akarta őt lefegyverezni. A támadót Daniel Rapp ravensburgi polgármester ártalmatlanította.

Fontos kiemelni, hogy nem ez az első eset, hogy bűnöző migránsokat elmebetegnek próbálnak beállítani a hatóságok Európában. Manchesterben például egy olyan migránst nyilvánítottak mentálisan betegnek, aki brutálisan összevert és megerőszakolt egy brit lányt, majd feltakaríttatta vele saját vérét – igaz, ő érdekes módon börtönbe mehetett 12 évre. Franciaországban is láthattunk ilyen esetet: ott egy muszlim migráns kidobta 66 éves szomszédját az ablakon, aki egy zsidó asszony volt. A gyilkoló migránst idén januárban az elmeorvosi vizsgálat alapján beszámíthatónak ítélték, nyáron azonban egy bíró újra elrendelte az elmeorvosi vizsgálatot. Mit ad Isten, a második vizsgálat után tárgyalásra alkalmatlannak nyilvánították a migránst.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szijjártó helyretette a sivalkodó német államfőt

Megadja Gábor – A független hatalmi ág vergődése