in , ,

Terrortámadás! Ámokfutó hajtott egy farsangi menetbe Németországban – Rengeteg a gyerek sérült!

Legalább 15 ember megsérült

Legalább 15 ember megsérült, amikor hétfőn kora délután egy Mercedes típusú személyautó nagy sebességgel beletrafált egy karneváli menetbe a német Hessen tartományban található Volksmarsen kisvárosban. A sofőrt a rendőrök elfogták, motivációja eddig ismeretlen.

A Közép-Németországban található, alig több mint 6 ezres lélekszámú Volksmarsenben karneváli felvonulást tartottak, amikor egy Mercedes típusú személyautó átszakította a felvonulást biztosító kordont és az ünneplő tömegbe hajtott röviddel 14 óra után.

A német média híradásai szerint legalább 15 ember megsérült az eset során, tucatnyi mentőautó érkezett a helyszínre. A hatóságok eddig nem adtak tájékoztatást arról, hogy milyen nemzetiségű, korú vagy vallású az ámokfutó autó elfogott sofőrje, de a Franfurter Rundschaunak nyilatkozó szemtanúk közül többen is úgy vélik, hogy a merényletet elkövető autós szinte szándékosan kereste a gyermekeket a tömegben. Az autó mintegy 30 méteren át gázolta sorra a felvonulókat, ennek ellenére egyelőre nem tudni halálos áldozatról.

(888.hu)

Oszd meg másokkal is!

A lopásért elítélt Juszt László újra eregeti bűzös gázait – Orbán Viktort nácizza

Magyarok, figyelem! Óvakodj az a-Hangtól! Össze akarja ugrasztani a magyarokat!