in , ,

Földi László megdöbbentő kijelentése: rejtett polgárháború zajlik Németországban

Földi László azt mondta, hogy az „önvédelmi reflex” azért alakult ki, mert a migráció tönkretette a németek normális világát.

Rejtett polgárháború van Németországban, mert a dzsihadisták merényletei miatt önvédelmi reakcióra lépnek a németek – közölte Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója.

Földi László azt mondta, hogy az „önvédelmi reflex” azért alakult ki, mert a migráció tönkretette a németek normális világát.

A német kormány terroristát kiállt, ha általa szélsőjobbnak tartott akcióról van szó, de megbocsájtó, ha bevándorlók követnek el merényleteket – fogalmazott. Ezt a társadalom nem fogja tolerálni – vélekedett.

Hozzátette: a politika nem vállal felelősséget a kialakult helyzetért, és fasisztának tartja azokat, akik azt szeretnék, hogy az élet a 2015-ös migráció előtti állapotokhoz hasonlítson, holott ők a „normalizmus hívei”.

A műsorban felidézték: szerda este Németországban, Hanau városában egy német férfi lelőtt kilenc migrációs hátterű – bevándorló vagy bevándorló családban született – embert, hatot pedig megsebesített, végül meggyilkolta az anyját és magával is végzett.

(magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Teljes káosz a Hír Tv stúdiójában! Nagy József végig személyeskedte a plusz mínuszt! – Videó

A gyáva Pulai, a Publicus igazgatója azóta nem merte bedugni a hazug képét a Hír Tv stúdiójába – Videó