in , ,

Nahát: hirtelen jobban lett Navalnij! De mi lesz az Északi-Áramlat 2-vel?

Érdekes, ugye?

 

Először is, kezdjük egy hírrel:

Angela Merkel is elképzelhetőnek tartja, hogy leállíttatják az orosz földgázt Németországba szállító Északi Áramlat-2 földgázvezeték építését, válaszul Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus megmérgezésére – jelezte hétfőn a német kancellár szóvivője. Erre és az újabb oroszellenes gazdasági szankciók növekvő esélyére hétfőn új 4,5 havi mélypontra ütötték a rubelt a dollárral és 4,5 éves mélypontra az euróval szemben. Közben arról is hír érkezett, hogy javult Navalnij egészségi állapota, már felébresztették a kómából és reagál a megszólításokra. – írj a portfolio.hu.

 

Számos alkalommal Bayer Zsolt már említette az ügy lényegét a Sajtóklubban, a Paláverben, és a Háttérképben is, amit mi is teljes mértékben osztunk. Komolyan beveszi mindenki a bullshitet, hogy Putyin mérgeztette meg Navalnijt? Ha Putyin meg akar valakit mérgezni, az nem marad életben, az tuti! Sőt, ha netán mégis túlélné, nem is engednék Németországba szállítani. Putyin azért nem ilyen amatőr, a mainstream liberális média mégis ezt hazudja világszerte.

Kellett egy ürügy, egy kreált sztori (lásd George Floyd sci-fi sztorija), hogy Merkel kimondhassa (vajon minek, kiknek a hatására?), leállítják az Északi-Áramlat 2-t. Csak úgy nem állíthatják le, hiszen megállapodott a Bundesmutti Putyinnal. No, és mi következik abból, hogy leáll az Északi-Áramlat 2? Hát nem jön rajta a gáz Európába. Kihez kell majd utána fordulni? Természetesen az amerikaiakhoz, és 3x olyan drága palagázukhoz. Miről szól tehát ez az egész „Putyin megmérgezte Navalnijt, ezért Merkel leállítja az Északi-Áramlat 2-t!” hisztéria? A pénzről! Az USA, pontosabban a Deep State (és nem Trump) pénzügyi érdekeiről, hiszen itt súlyos milliárdokról van szó! A fent említettek alapján akkor vajon kinek árt érdekében megmérgezni Navalnijt? Na, kinek? Vajon melyik „hárombetűsnek”?

mindenszo.hu

Oszd meg a barátaiddal!

Kamu Geriék beismerték: egy ember meghalt, huszonkilencre emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma a Kamaraerdei úti idősotthonban

Nem stadion! A világ egyik legmodernebb hadiüzeme épül meg Zalaegerszegen