in , ,

Itt a válaszunk – Nagyot szakértett Bod Péter Ákos: „Trehányul bánik a pénzünkkel a magyar állam” – Bodcsinálta közgazdász

Ez most komoly???

Íme a „bodcsinálta” közgazdász. 

A Hírklikk nevű propaganda-szennyoldalon készült vele egy interjú és a lényeg, hogy a magyar állam trehányul bánik a pénzünkkel. Szerinte. Nem érdemes a fejtegetéseibe belemenni, a mondandójának lényege ez volt.

 

Mi ugyan nem vagyunk ilyen szuperközgazdászok, sőt közgazdászok sem vagyunk, de azért pár szóban válaszolunk (vagyis inkább kérdezünk) Bod Péter Ákos elvtársnak.

 

  1. tonna aranykészletünk mára hogyan növekedett 99 tonnára?
  2. Ha az Orbán-kormány, kvázi a magyar állam trehányul bánik a pénzünkkel, az államháztartás hiányát miért tudja a kormány még a nagy válságok idején is 3% közelében tartani?
  3. Ha az Orbán-kormány, kvázi a magyar állam trehányul bánik a pénzünkkel, miért csökken folyamatosan a GDP arányos államadósságunk?
  4. Ha az Orbán-kormány, kvázi a magyar állam trehányul bánik a pénzünkkel, hogyan jut pénz 13. havi nyugdíjra, nyugdíjprémiumra, pedagógusbéremelésre és az egészségügyi dolgozok béremelésére?
  5. Ha az Orbán-kormány, kvázi a magyar állam trehányul bánik a pénzünkkel, akkor az állam vagyona a 10 ezer milliárd forint alatti értékről, hogyan növekedett meg 20 ezer milliárd fölé?

 

Válaszoljon már ezekre a kínzó kérdésekre Bod Péter Ákos.

 

Köszi!

 

mindenszo.hu

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Csintalan elszabadult – Csintalan: a magyar társadalom férfi szavazóinak Orbán egy fallikus szimbólum, mert otthon nem férfiak

Agyhalál: Csintalanhoz lassan ki kéne hívni az ügyeletet, megárthatott neki a meleg