in ,

Bréking! Gyurcsány belesz*rt a ventillátorba – Elszólta magát Gyurcsány: a DK és az unió közös célja a magyar kormány megbuktatása – Videó

Elszólta magát Gyurcsány Ferenc

Elszólta magát Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban: kiderült, hogy a DK közös célja az unióval a magyar kormány megbuktatása.

 

 

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erre úgy reagált: ez egy újabb gyurcsányi őszödi beszéd, és a bukott kormányfő beismerése azt jelenti, hogy az unió csak politikai okokból tartja vissza a Magyarországnak járó forrásokat.

 

 

VIDEÓ:

 

 

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőjének sajtótájékoztatója

A kormánypárti politikus kedden a jászberényi Déryné Rendezvényházban a helyi Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium Európa Napján tartott előadása utáni sajtótájékoztatón a rádióinterjúban elhangzottakra reagálva azt mondta: Gyurcsány Ferenc nyilvánosan beismerte, hogy hazugság az az állítás a részükről és az Európai Bizottság részéről is, hogy az Európai Uniónak jogi problémái lennének Magyarországgal kapcsolatban, illetve hogy jogi problémák miatt tartanák vissza a Magyarországnak jogszerűen járó európai uniós fejlesztési forrásokat évek óta.

A valóság ezzel szemben az a „gyurcsányi beismerés”, hogy az Európai Bizottsággal közösen, a magyar dollárbaloldal politikai okokból támadja Magyarországot – szögezte le.

A politikus idézte Gyurcsány Ferencet, aki a beismerést jelentő rádióinterjújában kifejtette:

 

 

„valójában az unió azt mondta, hogy akkor kaptok pénzt, mármint Magyarország, ha fölszámoljátok a NER-t”. Deutsch Tamás hozzátette: „csak mindez, ez a politikai követelés, bele van öltöztetve egy ilyen jogi köntösbe”.

Deutsch Tamás elmondta: Gyurcsány nyilvános beismerése azt jelenti,

„ismét egy gyurcsányi őszödi beszéddel van dolgunk”.

 

 

VIDEÓ:

 

 

(hirtv.hu alapján)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Boszorkányüldözés zajlik – Jelentősen megnőtt Trump népszerűsége a vádemelés óta

Szerencsre, hogy már nem tagja a Fidesz ennek a bűnbandának! Megszállta a rendőrség az Európai Néppárt székházát Brüsszelben