in ,

Nagyon fontos petíció indult Bagdy Emőke mellett! Itt lehet aláírni!

Támogató petíciót indítottak Bagdy Emőke pszichológusprofesszor mellett

Támogató petíciót indítva állnak ki Bagdy Emőke pszichológusprofesszor mellett, akit az utóbbi napokban a Meseország mindenkié genderideológiát népszerűsítő mesekönyv miatt támadtak. Az ismert szakember a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában számos tudományos tényt felsorakoztatva hívta fel a figyelmet a mesék által történő korai érzékenyítés veszélyeire. Ezt követően több mint ezer pszichológus támadt neki azoknak a szakembereknek, akik velük ellentétes véleményeket fogalmaztak meg – írja a Magyar Nemzet. 

BAGDY EMŐKE NYILATKOZATÁTÓL IS ELHATÁROLÓDTAK, VALAMINT A SZAKMAIATLANSÁG, A TUDOMÁNYTALANSÁG, SŐT GYŰLÖLETKELTÉSI SZÁNDÉK FELTÉTELEZÉSÉVEL VÁDOLTÁK MEG.

A kezdeményező a petíció indokolásában kifejti: a pszichológus szakma liberális befolyásoltságú része bosszúból nevezte Bagdy Emőket gyűlöletkeltőnek, pusztán azért, mert kiállt amellett, hogy a kisgyerekek szexuális fejlődését ne ronthassák meg homoszexuális lobbicsoportok.

 

Hangsúlyozza, hogy ez az egész akció nem más, mint megfélemlítési kísérlet azok ellen, akik mernek másképp gondolkozni, mint a liberális, gendersemleges tanokat hirdető mainstream, akik köztudottan csak akkor ismernek el valakit szakembernek, ha az a személy a libertariánus doktrínák szerint gondolkodik.

Az aláírás-kezdeményezés életre hívója tiltakozásra szólít fel a liberális véleménydiktátorok, valamint az általuk indított nemtelen támadásokkal szemben, Bagdy Emőke szakmait érdemeit elismerve pedigKIJELENTI: NEM SZABAD MEGENGEDNI, HOGY A NEVES PSZICHOLÓGUST – AKI NAGY SZERETETTEL ÉS HUMANIZMUSSAL TANÍT, ÉS NEVEL EGY EGÉSZ TÁRSADALMAT – MEGHÁTRÁLÁSRA KÉNYSZERÍTSÉK, AZÉRT MERT KIÁLLT A GYERMEKEK EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSE MELLETT.

 

Üzenet az aláíróknak:

 

Bagdy Emőke a Magyar Nemzetben reagált azokra a vádakra, amelyeket az a több mint ezer pszichológus fogalmazott meg, akik teljes mellszélességgel kiállnak az első magyar LMBTQ-ideológiát tartalmazó, botrányt kiváltó mesekönyv mellett. A klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta kijelentette: soha semmiféle gyűlöletkeltést nem aktivált és nem is fog, de a tudomány nevében tiltakozik az alaptalan vádak ellen, hiszen az általa elmondott tények cáfolhatatlanok, és nem a közízlés hivatott eldönteni azok igazságát.

A petíciót >>>itt<<< írhatja alá. 

 

(origo.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Aki ezt nem látja, nem hiszi el! Bayer Zsolt és a Gucci divat! Videó

Rákay Philip újabb brutális videóval jelentkezett! Íme az Apró klán! – Videó