in ,

Na, kérem, ezt hívják árulásnak: íme, az első felvételek a Liu fivérekről már kínai zászlóval + videó + mindenszo.hu kommentár

Pekingben ma megkezdődött a rövid pályás gyorskorcsolyázók kínai nemzeti bajnoksága.

 

Pekingben ma megkezdődött a rövid pályás gyorskorcsolyázók kínai nemzeti bajnoksága. Két olimpiai bajnokunk, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor először indul úgy versenyen, hogy a szerelésükön már a kínai zászlót láthatjuk.

 

 

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor tavaly év végén hagyták el Magyarországot, hogy kínai színekben folytassák a pályafutásukat. Az adminisztrációs procedúra lezajlott, már kínai állampolgárok, a magyar állampolgárságról pedig lemondtak, mert Kínában nincs lehetőség kettős állampolgárságra. A Liu fivérek első célja, hogy bekerüljenek a kínai válogatottba, ehhez pedig a mától vasárnapig zajló nemzeti bajnokságon jól kell szerepelniük Tiencsin város színeiben. A bajnokságot abban a sportcsarnokban rendezik, ahol tavaly az olimpiát.  Liu Shaolin a 83-as, Liu Shaoang a 84-as sisakban versenyez, és 1500 méteren mindketten futamgyőztesként vették az első akadályt.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ezt a hírt már nem a belföldi rovatba tettük, hanem a külföld+liberális agyhalál rovatba suvasztottuk. Oda való. Ez az árulás netovábbja. Szégyen és gyalázat!

Magatokat kéne vizsgálni, tolvajok! Újabb EP-küldöttség jön Magyarországra vizsgálódni + mindenszo.hu kommentár

Kemény Havas Henrik vs. Szentesi Zöldi László csörte van kialakulóban – Itt tart a balhé