in ,

Most derül ki Barkócziról, hogy milyen egy sötét gazember – Pilhál az árnyékminiszterről

Árnyékkarrier

A Gyurcsány-párti Barkóczi Balázsról közöl sorozatot az Origó.hu. (Gondolom, az az üstökösívű pálya kelthette föl a portál szerkesztőinek figyelmét, amely hősünket a kétkezi garázda sorból a Dobrev-árnyékkormány árnyékminiszteri árnyékszékébe röpítette.)

 

 

Nem akármilyen karrier Barkóczié. 2009-ben az újságok rendőri rovatában olvashattunk az akkor még szocialista színekben bűnöző jogerős garázdáról, aki évtizeddel később már az italozó habzóborász táskahordozójává, mára pedig Gyurcsányné árnyékminiszterévé lett – méghozzá az oktatási és kulturális poszton. Pillantsunk bele Barkóczi Balázs munkásságába! A legszembeötlőbb: hősünk kínosan ügyel arra, hogy minden létező Fidesz-kezdeményezést már az elején leszóljon, legyen az rezsicsökkentés, határvédelem, hagyományos családmodell, orosz vakcina, bármi. Egy tavalyi ATV-műsorban azon merengett, meddig tolerálhatja a társadalom, hogy olyan alaptörvényt kényszerítenek rá, amely korlátozza bizonyos rétegek alapvető alkotmányos jogait. (Például az óvoda-, iskolalátogatásokra készülődő LMBTQ-érzékenyítőkét.) Árnyékexcellenciás uram komoly gondot fordít az egyházak megzabolázására is, nincs kibékülve a klérus Biblia-értelmezésével. Egy alkalommal Takaró Mihály irodalomtörténésznek is nekirontott, aki kijelentette – ki merte jelenteni –, hogy a kommunista kor elhazudta a nemzeti-konzervatív szerzőket. Tovább is van, mondjam még?

 

 

A legszebb, amikor a karakánt alakító árnyék Barkóczi – kitekintve a csoportképből – ájult pillantást vet a maligánmosolyú Láriferire.

 

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

A kukások söpörhetik el Budapestről Kamu Gerit Januárban – Januárban ismét sztrájkolhatnak a fővárosi szemétszállítók

Orbán Viktor kimondta a lényeget Berlinben: a szankciók primitívek, a béke neve Trump, a németek pedig legyenek óvatosabbak – Videó